slider

Reiki 3 Cursus

Reiki 3 cursus wordt ook wel de Reiki Master genoemd, oftewel de meestercursus. De Reiki 3 cursus gaat echt dieper op Reiki in. Om de Reiki 3 cursus te gaan volgen is het erg belangrijk dat je al veel met Reiki hebt gewerkt. Je bent toe aan de Reiki 3 cursus als je zeker weet dat je Reiki in je leven blijft toepassen en gebruiken.
slider

Reiki 3A

Reiki 3 CursusIn Reiki 3A krijg je 1 inwijding en leer je te werken met het vierde symbool. Hiermee rond je in feite je Reiki-opleiding voor jezelf af. Je kan de heling op alle niveaus (tegelijkertijd) inzetten; fysiek, energetisch, mentaal, emotioneel en spiritueel en dat maakt je een heel mens. Daardoor zul je vanuit een hoger bewustzijn kunnen leven. Je integreert alle niveaus met elkaar. Je leert te helen tot diep in de kern, op spiritueel niveau en compleet holistisch te helen. Je wordt meester over je eigen leven en krijgt steeds meer bewustwording. Je intuitie wordt nog sterker, je volgt je hart en je staat helemaal in je kracht.

Programma Reiki 3 cursus

De Reiki 3 cursus bestaat uit 3 dagdelen: 1 hele dag en een terugkomochtend. De terugkomochtend wordt 3 weken na de cursus ingepland. Na de Reiki 3 cursus kun je ook weer verder met de opleiding tot Holistisch therapeut. Deze zit namelijk inclusief de opleiding tot Holistisch Therapeut, tussen het 1e en het 2 jaar.

Kosten Reiki 3 cursus

De Reiki 3 cursus bedraagt 500 euro, inclusief: informatiemapje, lunch, drinken, versnaperingen, certificaat en terugkomochtend.

Reiki 3B cursus

Indien je door wilt gaan om zelf mensen voor Reiki op te gaan leiden en daarmee Reiki-inwijdingen te geven, dan kun je de Reiki 3B cursus volgen. Dit is een persoonlijk ontwikkelingstraject van ongeveer een jaar, waarbij je wordt gecoacht en begeleid om zelf inwijdingen te geven, Reiki cursussen te geven en oefen- / terugkomavonden te organiseren. Er zijn gemiddeld 5 coachingsessies nodig, daarnaast is er regelmatig contact via de mail. Naast de coachsessies is er een inwijdingsdag, waarbij je alle inwijdingen leert van Reiki 1 tot en met Reiki 3 én jij mag je eerste Reiki 1 cursus gaan geven onder begeleiding van mij waarbij ik je individueel coach om alles uit jezelf te halen en jij in compleet vertrouwen je eigen authentieke Reiki cursussen kunt gaan geven.

Kosten Reiki 3 cursus

De Reiki 3B traject van ongeveer 1 jaar bedraagt 1500 euro.

 

GROEPSGROOTTE/ DUUR

De cursussen worden gegeven op locatie Westervoort, Amersfoort en Zwolle. We geven de Reiki cursussen bewust aan groepen van rond de 8 personen, zodat er veel individuele aandacht is voldoende ruimte voor vragen. Elke cursus duurt van 9.30 uur tot 15.30 / 16.00 uur. De bijbehorende terugkomochtend duurt van 9.00 uur tot 11.00 uur.
De lunch is uiteraard inbegrepen en aan het einde van de dag ontvang je een erkend certificaat!

This is Sliced Diazo Plone Theme