ZoMa Opleidingen biedt al ruim 12,5 jaar de geaccrediteerde opleiding tot Holistisch Therapeut op hbo-niveau, vervolgopleidingen op hbo+-niveau, Reiki-cursussen, verschillende online cursussen en bij- en nascholingen aan. Met een team van ca. 40 vaste medewerkers worden per jaar zo’n 1250 Holistisch Therapeuten opgeleid en tot 10.000 Reiki-cursisten, vanuit twee onderwijslocaties (Westervoort en Moerkapelle) met een grote spreiding over heel Nederland.

Kwaliteit en professionaliteit

Wij streven continu naar het leveren van de hoogste kwaliteit. Onze vakkundige medewerkers volgen daarvoor regelmatig door ons aangeboden bijscholingen en blijven daarmee steeds op de hoogte van de meest essentiële ontwikkelingen. Het lesmateriaal en de lesmethodes worden daar op aangepast en dat betekent dat er een grote mate van dynamiek geldt in onze werkwijze.

Om de aandacht en begeleiding op maat te kunnen bieden en de kwaliteit van onze lessen te waarborgen, houden we onze groepen klein en overzichtelijk. Elke groep bestaat daarom uit maximaal 12 studenten.

Maatwerk

Tijdens de lessen wordt veel aandacht besteed aan individuele ontwikkeling. Iedere student heeft zijn of haar eigen behoeftes en daar spelen onze trainers op in door maatwerk te bieden. Zo worden er ‘extended versions’ van de theorie en praktijk aangeboden als blijkt dat een student daar meer verdieping en inzicht mee verkrijgt. Ons doel is om therapeuten op de markt te zetten die hun eigen, authentieke methodes hebben ontwikkeld, om iedere hulpvraag op hoog niveau te kunnen behandelen.

Flexibiliteit

Om iedereen de kans te geven een opleiding of cursus bij ZoMa Opleidingen te volgen, bieden wij ons onderwijsprogramma zeven dagen per week aan. Daarmee is het ook voor mensen die (fulltime) werken mogelijk om een volledige opleiding te volgen en hun diploma te behalen. ZoMa Opleidingen heeft een slagingspercentage van 99%!

Team ZoMa Opleidingen

Ons team bestaat uit ca. 40 professionals met veel vakkennis en ervaring. De opleidingen en Reiki-cursussen worden verzorgd door onze trainers, die met veel passie en vanuit onze gedeelde missie om licht, liefde en bewustwording te verspreiden hun studenten en cursisten begeleiden. Achter de schermen staat ons ondersteunende team klaar om iedereen te ontzorgen: secretariaat, administratie, planning, marketing/pr en facilitair. De dagelijkse leiding van het instituut is in handen van founder Marjolein Berendsen, Bedrijfsleider Margriet Homma, Strategisch manager Ellen Bosman en Commercieel manager Conny van Doornspeek.