Home / Blog / Kom jij ook thuis in december?

Kom jij ook thuis in december?

December is voor veel mensen een maand waarin de feestdagen een belangrijke rol spelen. Dagen waarop verbinding met familie, kinderen en vrienden heel voelbaar en zichtbaar is. Samen cadeautjes uitpakken, samen eten en genieten van elkaars gezelschap; een heerlijk gevoel.

December is ook de maand van bezinning. We staan weer even stil bij alles wat er gebeurd is in het afgelopen jaar. Mooie momenten wisselden verdrietige of vervelende periodes af. Mensen kwamen en gingen weer. Verlies, erkenning, drukte, waardering: alles passeerde de revue.

Tot bloei komen

Heb je moeite gehad om met tegenslagen om te gaan, zit je teveel in je hoofd of heb je steeds maar weer die druk die je lastig kunt loslaten, dan is december de uitgesproken periode om eens bij jezelf naar binnen te keren. Om eens te kijken wat daar ligt te wachten om te ontkiemen. Want druk, stress en bijvoorbeeld negativiteit zijn allemaal dingen die we eigenlijk helemaal niet willen. Ze dienen ons niet en leveren je lichamelijke, emotionele of mentale klachten op. Wat ligt daar binnen in jou, dat je kan helpen om hier wel mee om te kunnen gaan, wachtend om tot bloei te kunnen komen?

Zonder voorwaarden

Als je thuis bent bij jezelf, kun je juist die mooie momenten heel goed koesteren. Genieten van alle kleine details, die je laten voelen hoe liefdevol je bent. Wat mag blijven, blijft bij je en wat je niet nodig hebt, kun je laten gaan. Hoe heerlijk is dat? Eigenlijk is thuisblijven bij jezelf het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Je échte zelf ontdekken, voelen en weten wat jij nodig hebt voor een gelukkig en gezond leven. Zo kun je intens genieten van het samenzijn met familie en vrienden, tijdens de feestelijke dagen, zonder dat je je bezig hoeft te houden met zaken die helemaal niet belangrijk zijn. Licht en liefde, zonder voorwaarden. Ik gun het iedereen.

Cadeau

En omdat december toch een beetje in het teken staat van cadeaus, geven we bij ZoMa Opleidingen ook cadeautjes weg. Aan nieuwe studenten, als ze zich inschrijven voor de opleiding tot Holistisch Therapeut en aan onze communityleden als ze mensen die geïnteresseerd zijn in de opleiding, doorsturen naar één van onze infobijeenkomsten of gratis proeflessen.

Gun jezelf of iemand in je omgeving ook het mooiste cadeau: thuiskomen in jezelf. De opleiding tot Holistisch Therapeut ís dat cadeautje. Ben je communitylid, dan weet je hier inmiddels alles van. Ben je nog niet ingeschreven? Doe dat dan in december nog. Je ontvangt dan dit ontzettend mooie pakket t.w.v. € 125 van ons cadeau.

 

 

Heel veel licht en liefde voor iedereen,
Marjolein

Anderen lazen ook

 • 15.09.2023

  De 5 kenmerken van een Spiritueel Coach

  Lees de blog
 • 14.08.2023

  Paul Vossen: Ik gaf mezelf over aan de flow van het leven

  Lees de blog
 • 09.08.2023

  Interview met Eva Alberda: Ik merkte meer synchroniciteiten in mijn leven

  Lees de blog