Home / Nieuws / Extra lezing Dokter Juriaan bij ZoMa Opleidingen!

Extra lezing Dokter Juriaan bij ZoMa Opleidingen!

Door de grote belangstelling voor de lezing op 13 november, hebben we een tweede avond ingepland waarop Dokter Juriaan deze lezing en training geeft, namelijk op dinsdag 12 november!

Holistisch huisarts en coach Juriaan Galavazi is in de reguliere en complementaire gezondheidszorg inmiddels een bekende naam. Onder de naam Dokter Juriaan geeft hij lezingen en trainingen door het hele land en organiseert hij verschillende coachingstrajecten. Zijn holistische visie op de gezondheidszorg is niet alleen een hot item, maar sluit ook nog eens helemaal aan op wat wij bij ZoMa Opleidingen doen.

We zijn dan ook super trots dat we Dokter Juriaan hebben weten te strikken voor het geven van een lezing en training in ons opleidingsinstituut in Westervoort! Op dinsdagavond 12 en woensdagavond 13 november a.s. zal hij een lezing en training verzorgen met als thema “Je klacht als kans”. Het eerste deel bestaat uit een lezing en het tweede deel is interactief: vanuit het publiek kunnen vragen en casussen worden ingebracht.

Super gaaf en helemaal passend bij ZoMa! Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over het programma, de kosten en aanmelden.

Je bent van harte welkom op 12 of 13 november!

Anderen lazen ook

 • 04.06.2024

  Marjolein over haar reis naar Bosnië

  Lees de blog
 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog