Home / Nieuws / Nieuwe cursus: Spiritueel ontwaken

Nieuwe cursus: Spiritueel ontwaken

ZoMa Opleidingen presenteert: 

Online cursus ‘Spiritueel Ontwaken’

Vraag jij je weleens af, of je je leven echt leeft, zoals je dat écht zou willen? Of heb je het gevoel dat er meer uit het leven te halen valt? Als je je werkelijke verlangens wilt voelen en een leven wilt creëren vanuit wie je écht bent, dan is deze cursus heel geschikt voor jou.

De online cursus Spiritueel Ontwaken is gemaakt voor iedereen die wil leren om zijn of haar intuïtieve vermogens te ontwikkelen en te benutten. In de cursus ga je daarvoor diep bij jezelf naar binnen kijken, maak je kennis met je spirituele hulpbronnen en leer je de wonderbaarlijke kracht van de maan, dromen en de natuur kennen. Alle intuïtieve vermogens komen uitgebreid aan bod, je mag heerlijk meedoen met visualisaties en meditaties en oefent met verschillende opdrachten als zelfonderzoek en de maancyclus.

Een diepgaande en intensieve cursus, waarbij je je bewustwording ten volste mag gaan inzetten om op spiritueel niveau te gaan ontwaken. Je zelfinzicht, bewustzijn en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en voor alles en iedereen om je heen, worden in deze mooie cursus naar een hoger niveau getild. Hier vind je alle informatie en kun je je direct aanmelden:

Online cursus Spiritueel ontwaken

Anderen lazen ook

 • 15.09.2023

  De 5 kenmerken van een Spiritueel Coach

  Lees de blog
 • 14.08.2023

  Paul Vossen: Ik gaf mezelf over aan de flow van het leven

  Lees de blog
 • 09.08.2023

  Interview met Eva Alberda: Ik merkte meer synchroniciteiten in mijn leven

  Lees de blog