Home / Nieuws / Open dag bij ZoMa Opleidingen

Open dag bij ZoMa Opleidingen

Op zondag 3 november a.s. organiseert ZoMa Opleidingen een open dag. Van 13 tot 17 uur staan de deuren van het opleidingsinstituut open en kan iedere belangstellende vrijblijvend binnenlopen.

ZoMa Opleidingen is sinds het voorjaar van 2018 gevestigd in het pand aan de Sonnedach in Westervoort en heeft na een grondige renovatie een prachtige en inspirerende ruimte neergezet met drie mooie en lichte leslokalen. Dit jaar bestaat ZoMa Opleidingen alweer 10 jaar.

De open dag op 3 november is bedoeld om iedereen die interesse heeft, een indruk te geven van de opleidingen en cursussen die ZoMa Opleidingen aanbiedt: de opleidingen tot Holistisch Therapeut en Reiki Trainer en Reiki cursussen.  Alle informatie over de opleidingen en cursussen is op deze dag beschikbaar. Het ZoMa-team staat klaar voor vragen en uitleg en laat je met liefde kennismaken met trainers en studenten en de wijze waarop de lessen worden gegeven. Er worden gratis behandelingen gegeven, zoals een Reiki behandeling of een behandeling met klankschalen en edelstenen. Zo krijgen de bezoekers een indruk van ons opleidings- en cursusaanbod en kunnen ze zelf ervaren hoe het is om een behandeling te krijgen.

Zin om kennis te maken met onze opleidingen en cursussen? Je bent van harte welkom op 3 november tussen 13 en 17 uur bij ZoMa Opleidingen, Sonnedach 1 in Westervoort.

 

Anderen lazen ook

 • 04.06.2024

  Marjolein over haar reis naar Bosnië

  Lees de blog
 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog