Home / Nieuws / Nieuw: Reiki verdiepingsavonden

Nieuw: Reiki verdiepingsavonden

Vanaf september 2019 organiseert ZoMa Opleidingen Reiki verdiepingsavonden. Deze zijn bedoeld voor iedereen die al een Reiki 1 of Reiki 2 cursus heeft gedaan. Wil je graag wat meer oefenen, kennis uitbreiden, verbinden en ervaringen delen na je Reiki 1 of 2 cursus? Dan is een Reiki verdiepingsavond een prachtige manier om dit te doen.
Ook voor mensen die de Reiki cursussen ergens anders dan bij ZoMa Opleidingen hebben gevolgd, zijn de Reiki verdiepingsavonden toegankelijk, evenals voor studenten van de opleiding tot Holistisch Therapeut.

Organisatie in volle gang

Op deze verdiepingsavonden is er ruimte om te oefenen met elkaar, om vragen te stellen, dieper in te gaan op methodieken en ervaringen te delen. De avonden worden eens in de drie à vier maanden georganiseerd en vinden plaats bij ZoMa Opleidingen te Westervoort.

We zijn op dit moment druk bezig met de organisatie van de Reiki verdiepingsavonden; de eerste verdiepingsavond staat gepland op 11 september 2019. Voor 2020 zijn de volgende data (onder voorbehoud): 25 maart, 21 mei, 17 september en 7 december 2020. Op dit moment is aanmelden nog niet mogelijk.

Er is per avond plaats voor maximaal 10 personen. De Reiki verdiepingsavonden duren van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Hou de Agenda in de gaten voor de exacte data en de aanmeldingsmogelijkheden, meer informatie volgt binnenkort!

Anderen lazen ook

 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog
 • 08.01.2024

  De invloed van vorige levens en karma

  Lees de blog