Home / Nieuws / Samenwerking met Your Brain Balance

Samenwerking met Your Brain Balance

Marjolein als holistisch expert

Your Brain Balance is een online kennisplatform voor iedereen die In balans, gezond en gelukkig wil zijn. Op dit platform vind je inspirerende blogs, artikelen, podcasts, video’s en trainingen voor een gezond brein.

Teveel in je hoofd zitten kan leiden tot allerlei klachten, zowel fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Onze founder Marjolein schrijft, blogt en vlogt hier heel veel over op verschillende on- en offline media. Haar kennis, ervaring en expertise werden door oprichtster Charlotte Labee van Your Brain Balance opgepikt als een mooie kans om samen te gaan werken. En dat is gelukt! Vanaf nu is Marjolein verbonden als holistisch expert op dit interessante en inspirerende platform. Ze zal hier regelmatig (onder andere) artikelen, vlogs, podcasts en tips delen op het gebied van holisme, holistisch leven en gezond en gelukkig zijn.

Marjolein heeft haar eigen expert-pagina op het platform: https://www.yourbrainbalance.com/marjolein-berendsen/

Samen bieden Marjolein en Your Brain Balance nóg meer verandering en inspiratie op het gebied van het brein én holisme als verbindende factor. Binnenkort staat het eerste artikel van Marjolein online op Your Brain Balance. Het is dus zéker de moeite waard om deze samenwerking te gaan volgen!

Anderen lazen ook

 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog
 • 08.01.2024

  De invloed van vorige levens en karma

  Lees de blog