Home / Nieuws / Meld je aan: vrijwilligersdag Stichting ZoMa Spread the Love!

Meld je aan: vrijwilligersdag Stichting ZoMa Spread the Love!

Reiki voor kwetsbare mensen

Nadat de samenwerking met de stichting RWW door omstandigheden helaas werd beëindigd, heeft ZoMa Opleidingen besloten om het initiatief voort te zetten onder haar eigen, nieuw opgerichte stichting: Stichting ZoMa Spread the Love. Onze missie is om kwetsbare doelgroepen Reiki aan te bieden op vrijwillige basis.

Samen bieden we ontspanning en heling aan mensen die dit heel goed kunnen gebruiken, maar die niet de mogelijkheid hebben om op eigen initiatief een therapeut of coach in te schakelen.

Doelgroep

De stichting richt zich op kwetsbare mensen in bijvoorbeeld een hospice, ziekenhuis, opvangcentrum, psychiatrische, zorg- of geriatrische instelling. Deze mensen zijn erg gebaat bij ontspannende en helende methodes, wat wij met Reiki kunnen bieden. Ook mensen die met kanker zijn geconfronteerd en hun naasten horen bij de doelgroep; zo gaven we enige tijd geleden al een mooie Reiki-avond in het Braamhuis. Stichting ZoMa Spread the Love heeft als doel om door heel Nederland Reiki te geven en zo te zorgen voor verbinding, heling en ontspanning aan iedereen die het nodig heeft.

Vrijwilligersdag

Voor het uitdragen van onze missie werken we samen met vrijwilligers die de opleiding Holistisch Therapeut volgen, zich inmiddels ingeschreven hebben of gevolgd hebben en dus beschikken over een Reiki-certificaat (1, 2 of 3). Iedereen die lid is van ZoMa Community is welkom om vrijwilliger te worden. Om ervoor te zorgen dat we onze missie allemaal op dezelfde manier kunnen uitdragen, organiseren we een trainings- en informatiedag, waarin je alles te weten komt over onze beoogde werkwijze en de manier waarop we samenwerken met onze vrijwilligers en onze doelgroepen.

Deze dag vindt plaats op vrijdag 27 september a.s. van 09.30 – 15.30 uur bij ZoMa Opleidingen in Westervoort. Deelname is gratis en inclusief lunch. Ieder lid van de Community is welkom! Meld je wel even aan via info@zoma-opleidingen.nl

Laten we samen onze missie uitdragen: spread the love!

Anderen lazen ook

 • 04.06.2024

  Marjolein over haar reis naar Bosnië

  Lees de blog
 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog