slider2

Opleidingen

Hieronder vindt u de 2 opleidingen die ZoMa opleidingen aanbied én het aanbod van de bij-en nascholingen:
slider2

Holistisch therapeut

De opleiding tot Holistisch Therapeut is een door de KTNO erkende 2-jarige opleiding tot therapeut waarin energetische behandelingen samengaan met een holistische aanpak -ook wel zijnsgerichte therapie genoemd. De opleiding is op HBO-niveau.

Holistisch therapeut - Lees verder...

Reiki Trainer

Een Reiki Trainer is afgestudeerd aan ZoMa Opleidingen te locatie Westervoort, locatie Amersfoort of locatie Zwolle. Hij/zij heeft de opleiding tot Holistisch Therapeut met succes afgerond en is daarna een jaar intensief getraind tot Reiki Trainer. Dit is een door de KTNO erkende 1-jarige opleiding op HBO-niveau. Je zou dit dus kunnen zien als een derde jaar, maar is wel van een hele andere opzet dan de opleiding tot Holistisch Therapeut.

Reiki Trainer - Lees verder...

Wat doet een holistisch therapeut?

Wij vanuit ZoMa Opleidingen zien een holistisch therapeut als iemand die een cliënt als geheel ziet. Je ziet in de maatschappij dat dit ook steeds belangrijker wordt. En dat geheel is met een mooi woord: Holistisch. Dat betekend meerdere niveaus tezamen: fysiek (lichamelijk), emotioneel (emoties), mentaal (gedachten, overtuigingen) energetisch (vanuit energetisch oogpunt, chakraleer ed) en spiritueel niveau, waarbij we kijken naar de oorzaak van wat een cliënt als klacht aangeeft.

Wat doet een holistisch therapeut? - Lees verder...

This is Sliced Diazo Plone Theme