Home / Bedankt voor je deelname aan de workshop Multidimensionaal Bewustzijn

Bedankt voor je deelname aan de workshop Multidimensionaal Bewustzijn


ZoMa scoort gemiddeld een 9,4 bij studenten

Workshop Innerlijk Licht e-festival

We hopen dat de workshop je waardevolle inzichten heeft gebracht en heeft geïnspireerd om de volgende stap te zetten op je spirituele pad. Marjolein heeft in de workshop gesproken over de opleiding Spiritueel Coach en hoe dit een prachtige manier is om om spirituele vermogens te ontwikkelen en daarmee anderen te begeleiden. Als dank voor je deelname aan de workshop ontvang je nu tot 11 december 2023 maar liefst €500,- korting op de opleiding. Gebruik code: INNERLIJKLICHT23 om je korting te claimen. Op deze pagina lees je meer over de opleiding en de startdata.

Ontwikkel jouw helder bewustzijn en word Spiritueel Coach

 • Voel je een sterke roeping om als leider bij te dragen aan de nieuwe wereld?
 • Voel, zie of ervaar jij meer dan anderen, en wil je deze gave volledig tot bloei laten komen voor jezelf en anderen?
 • Ben je nieuwsgierig naar het verbinden met het multidimensionale veld en zou je dat willen integreren in je leven?
 • Wil je jouw mediamieke gaven en spiritualiteit verder ontwikkelen en inzetten bij de begeleiding van coachees?
 • Wil je de magische ongeziene wereld ontdekken en de diepe inzichten daaruit in je coaching leren toepassen?

Dan is de nieuwe 1-jarige opleiding tot Spiritueel Coach wellicht voor jou. Je groeit in deze opleiding uit tot een Spiritueel Coach die in staat is om mensen te zien in hun ware essentie en diepe inzichten te ontvangen. Je ontwikkelt jouw spirituele vermogens om te communiceren met zowel jouw hogere zelf als met de magische spirituele wereld. Ook leer je tools en methoden om jouw cliënten op spiritueel niveau te begeleiden.

spiritueel coach

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de ZoMa nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat zich binnen ZoMa Opleidingen afspeelt! Bovendien ontvang je gratis het waardevolle E-book Multidimensionaal Bewustzijn.

Door je aan te melden ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens ons privacybeleid.

Inschrijven nieuwsbrief

‘Dé medium opleiding die je leert coachen en aarden.’

Aarding

Anderen begeleiden met behulp van jouw spirituele gave

Deze opleiding is voor iedereen die zijn of haar gave om helder te zien, voelen, horen, weten en multidimensionaliteit wil ontwikkelen. Misschien heb je altijd al dingen waargenomen, maar mis je de handvatten om anderen ermee te helpen of om gegrond te blijven. Misschien merk je pas recent dat je meer voelt of ziet (bijvoorbeeld na een Reiki inwijding), en weet je nog niet zo goed wat je er mee kan of mag doen. Of misschien zet je jouw mediumschap al langere tijd in, maar wil je het verder uitdiepen, de dimensies ontdekken en je verrijken met de magie van jouw multidimensionale bewustzijn. Je wilt van ”telefoonlijn”, die alleen boodschappen doorgeeft, naar een stevig spaceholderschap die zijn/haar coachee helpt de antwoorden uit hem zelf te laten komen.

Waar je ook staat: je hebt behoefte aan professionele begeleiding en bewuste verdieping. Je voelt dat je klaar bent om met behulp van jouw gaven anderen te begeleiden en bewust te laten worden van hun essentie en potentieel. Je bent co-creator van de nieuwe wereld!

De opleiding tot Spiritueel Coach en de opleiding tot Holistisch Therapeut/Coach vullen elkaar mooi aan, en kunnen na elkaar of tegelijk gevolgd worden.

Waar gaat de opleiding Spiritueel Coach over?

De opbouw van de opleiding Spiritueel Coach

De opleiding Spiritueel Coach biedt een brede basis aan methoden en technieken om mensen vanuit jouw mediamieke gaven holistisch te begeleiden bij fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele klachten. De opleiding bestaat uit één leerjaar, dat is uitgesplitst in 10 modules. Het is een combinatie van theorie en praktijk, waarbij zelfstudie ook een rol speelt.

Basisfundament

De eerste module legt een stevig fundament voor jouw groei tot Spiritueel Coach. Je leert het belang van goed te gronden en te verbinden met jezelf. Je ontvangt tools om jouw lichaam volledig te bewonen, zodat je zuiver en geaard jouw intuïtie kan ontwikkelen. Ook komt de basis over holisme, coaching en intuïtie aan bod.

Opschonen van holistisch systeem en heelheid

In de tweede module bereiden we je verder voor om jouw intuïtie in te kunnen zetten om anderen op spiritueel niveau te helpen en te helen, vanuit een oordeelloze waarneming. We bespreken hoe trauma en schaduwkanten invloed kunnen hebben op de wijze waarop je kan afstemmen. Je ervaart de helende kracht van het aankijken van schaduwstukken en leert hoe je jouw verbinding met het universum kan versterken. Ook gaan we in op Soul Retrieval. Hierbij leer je wat zielsdelenverlies is, hoe dit kan ontstaan en wat de symptomen zijn.

Mediumschap en multidimensionaal bewustzijn

De derde module gaat over mediumschap en multidimensionaal bewustzijn. Je leert over de verschillende manieren om multidimensionaal waar te nemen en ontwikkelt verschillende methoden om verfijnd af te stemmen. In de praktijkles ga je hiermee aan de slag. De reis van de ziel wordt besproken en het belang van vergeving. Ook leer je coaching technieken die je helpen op spiritueel niveau te coachen. Dit alles vanuit zuiverheid, waarin leren doseren, taal en timing een belangrijke rol spelen.

Reading en Healing

In de vierde module richten we ons op de verschillende vormen van healing en readings. We verkennen de mogelijkheden om in contact te komen met dieren, overleden personen en nog niet geboren kinderen. Je ontdekt de waarde en waarachtigheid van jouw dromen en verlangens. Je ontwikkelt het vermogen om op afstand waar te nemen en visioenen te ontvangen.

Persoonlijke thema’s uitwerken en verbinden

De vijfde module staat in het teken van zelfonderzoek. Deze module, niet voor niets op de helft van de opleiding, zet een diepe transformatie in jezelf in gang, die je in staat stelt om echt jouw gaven in te gaan zetten. Zo kijken we naar persoonlijke thema’s zoals faalangst, kwetsbaarheid en veiligheid. We geven je handvatten om voorbij belemmerende blokkades, brandstapel angst of spiritual bypass te groeien. En we ontdekken samen de kracht van verbinden met gelijkgestemden.

Ziel versus ego – dualiteit

De zesde module gaat over waarnemen vanuit zuiverheid. Wanneer wordt je door je ziel geleid, en wanneer speelt je ego een rol? Je leert hoe je jouw mediamieke gave kan inzetten vanuit zuiverheid en een schoon kanaal. Door middel van coachingtechnieken en kennis over projectie, werking van het ego en bewustwording op afhankelijkheid groei je als spiritueel coach zodat je vanuit het hoogste goed anderen kan helpen.

Hoger bewustzijn en helpers

In module zeven richten we ons op de hulpbronnen die ons ter beschikking staan als spiritueel coach. Hiermee ontwikkel je een goede toolbox die je in kan zetten in jouw spirituele coaching. Zo leer je te werken met gidsen en totemdieren. Je oefent met het lezen van voorwerpen, automatisch schrift en energetisch tekenen. Ook verdiepen we in de coachingtechnieken.

Overgave en ontdekken

De achtste module gaat over nieuwe werelden en oude beschavingen. Welke verschuiving is er gaande in de wereld en hoe beïnvloed ons dat? Je leert onder andere over akashakronieken, de dunner wordende sluier en poortdagen. We begeleiden je in het vinden van jouw eigen waarheid en het leven in het nu. Zo ben je in staat om het leven door jou heen te laten werken en dit door te geven aan jouw cliënt.

Praktijkexamen

Module negen staat in het teken van het praktijkexamen. In dit examen pas je toe wat je in de opleiding geleerd hebt. Hierbij gaat het niet om de mate waarin je multidimensionaal kan waarnemen, maar om hoe je jouw intuïtie inzet om jouw client op spiritueel niveau te helpen. We toetsen daarbij onder andere op jouw coaching vaardigheden, vermogen om voorbij het ego te gaan en zuiverheid in handelen.

Integratie

In de laatste module komen alle onderwerpen uit de opleiding tot Spiritueel Coach samen. We begeleiden je in het vinden van jouw eigen vorm en het bewandelen van jouw unieke pad als spiritueel coach. Na deze module heb je alle kennis en vaardigheden in huis om helder te zien, te voelen of waar te nemen, spirituele inzichten te ontvangen en anderen op een diep niveau te helpen. Bij het succesvol voltooien van de opleiding ontvang je deze dag jouw diploma Spiritueel Coach.

Dit ga je leren

Ontwikkel jouw intuïtieve gaven met praktische oefeningen en transformerende visualisaties

Leer over de wereld van gidsen, entiteiten en engelen en vind hierin jouw eigen waarheid

Word je bewust van de rol van trauma, spiritual bypass, ego en schaduwkanten en leer hoe jij anderen in deze thema’s kan begeleiden

Leer van onze ervaren trainers om af te stemmen op mensen, zielen, dieren en voorwerpen, en zo intuïtieve boodschappen te ontvangen

Ontwikkel je als Spiritueel Coach door te werken met methodes zoals Soul Retrieval, energetisch tekenen en automatisch schrift

Versterk je coachingvaardigheden zodat je jouw intuïtie en multidimensionaliteit echt kan inzetten om iemand verder te helpen

Schrijf je in voor deze nieuwe opleiding!

Vanaf januari 2024 start deze nieuwe opleiding, ontwikkeld door Marjolein – founder van ZoMa Opleidingen – en verschillende ervaren trainers op het gebied van mediumschap, multidimensionaliteit, bewustzijnshifts en coaching. Speciaal voor jou, als intuïtieve coach of healer die zijn helder voelen, zien of weten nog verder wil ontwikkelen en die co-creator wil zijn van de nieuwe wereld. Schrijf je nu in om als eerste in januari te starten.

spiritueel zijn

Na de opleiding Spiritueel Coach

Aan het einde van deze opleiding ben je een volwaardig Spiritueel Coach. Je hebt zowel jouw intuïtieve gaven en multidimensionaal waarnemen versterkt, als een set van diepe coachingvaardigheden ontwikkeld. Daardoor kun je niet alleen zuiver boodschappen ontvangen, maar kun je deze ook toepassen in een coachingsessie. Je draagt vanuit een sterk spaceholderschap en een stevige bedding bij aan een ware transformatie bij jouw coachee. Je kunt de coachee leren de antwoorden en inzichten in zichzelf te vinden en te verbinden met zuivere boodschappen. Op persoonlijk niveau zul je na dit jaar beter kunnen afstemmen op de bron, op mensen op je heen en op alles binnen het multidimensionale veld. Je zult sterker geaard zijn, zuiver en helder zijn in je communicatie en je hebt leren vertrouwen op jouw intuïtie en multidimensionaliteit. Zo ben jij een co-creator van de nieuwe bewuste wereld.

10

bijeenkomsten

2,5

uur zelfstudie per week

Praktische informatie over de opleiding Spiritueel Coach

De opleidingskosten voor Spiritueel Coach bedragen €340 per maand (10 termijnen). Bij betaling in één keer zijn de kosten €3300.

Hiervoor krijg je:

 • 10 Magische lesdagen vol waardevolle lessen, nieuwe inzichten en ruimte om te oefenen
 • Een professionele trainer die je begeleidt in jouw ontwikkeling
 • Verbinding met gelijkgestemden, waarbij je van elkaar leert, elkaar inspireert en met elkaar verbindt
 • Elke lesdag worden er thee, versnaperingen en een lunch verzorgd.
 • Toegang tot de online leeromgeving met meditaties, visualisaties, video- en lesmateriaal.
 • Professionele modules als naslagwerk.
 • Diploma Spiritueel Coach.
 • Toegang tot de ZoMa Community.
 • Korting op evenementen en toegang tot exclusieve masterclasses.
 • Kortom, een warme, liefdevolle en professionele leeromgeving!

Deze nieuwe opleiding start begin 2024.

De lesdagen duren van 09.30 – 15.30 uur. Je kiest bij het inschrijven op welke vaste dag je de opleiding volgt.

Om te kunnen starten met de opleiding tot Spiritueel Coach heb je minimaal mbo-niveau. Wij raden het sterk aan om vooraf aan de opleiding de cursus Reiki 1 en Reiki 2 te volgen. Reiki zorgt voor een goede gronding en leert je om energie in te zetten, wat een waardevolle basis is voor een Spiritueel Coach. Bij de Reiki inwijdingen wordt daarnaast je kruinchakra geopend waardoor je intuïtieve vermogens versterken. Lees meer over onze Reiki cursussen.

Andere opleidingen of trainingen die een goede basis kunnen vormen zijn:

 • Intuïtieve ontwikkeling
 • Energetisch werk
 • Lichaamsgerichte therapie

Deze vooropleidingen zijn echter niet verplicht. Twijfel je of je over de juiste basis beschikt om te starten met de opleiding tot Spiritueel Coach? Neem dan contact met ons op.

Je kunt de opleiding tot Spiritueel Coach voor, na of tijdens de opleiding tot Holistisch Therapeut/Coach volgen. De opleidingen vullen elkaar mooi aan en vragen niet om een specifieke volgorde. Wil jij advies over welke opleiding op dit moment het beste bij je past? Neem dan contact met ons op via info@zoma-opleidingen.nl of bel 085-4000020.

Wat anderen zeggen..

“ZoMa is een plek waar ik elke maand terug mag komen en me helemaal thuis kan voelen, mag landen en mezelf kan vinden. Een plek waar ik naar uitkijk, omdat ik weet dat ik elke keer weer met waardevolle inzichten en een stukje meer geheeld naar huis ga. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor!”

ARIANA AWATER

“Met recht het grootste opleidingsinstituut op het gebied van holisme in Nederland en daar buiten!
Groot, maar juist ook klein gebleven, wat voelt als thuiskomen! Hierdoor erg warm en persoonlijk, qua contact, service en begeleiding. De kwaliteit van lesgeven is professioneel en van een hoog niveau, waardoor je als student sowieso een upgrade maakt naar je eigen 2.0 versie. ZoMa nu al bedankt voor alles & the best is yet to come!”

MARLOUS VOLKERS

“Wauw! Daar wil ik mee beginnen. Wat voelt ZoMa Opleidingen als thuiskomen! Warme, liefdevolle trainers en medewerkers en het is een plek waar je je veilig en thuis voelt. Daarnaast is founder Marjolein een prachtige vrouw die veel licht en liefde uitstraalt!! Dankbaar dat ik haar heb ontmoet!”

MARISKA TEUNIS

Start de Holistisch Therapeut opleiding

Word ook Spiritueel Coach

Wil jij ook jouw intuïtieve gave ontwikkelen, leren afstemmen op het universum en anderen helpen en begeleiden op spiritueel niveau? Schrijf je dan in voor de opleiding tot Spiritueel Coach. Als dank voor je deelname aan de workshop ontvang je nu tot 11 december 2023 maar liefst €500,- korting op de opleiding. Gebruik code: INNERLIJKLICHT23 bij het afrekenproces.

Start nu jouw spirituele reis en ontvang bovendien de online cursus Spiritueel ontwaken t.w.v. €249,- gratis.

Volg een online Masterclass Spiritueel Coachen

 • Online
  03
  apr

  Informatiebijeenkomst Holistisch Therapeut/Coach

  woensdag 3 april 2024

  19.00 - 20.30 uur

Onze locaties

Wij hechten veel waarde aan verbinding en hebben twee eigen locaties waar je altijd welkom bent.

Locatie

Moerkapelle

Sinds 2021 hebben wij een prachtige, nieuwe locatie in de Randstad. In Moerkapelle, vlakbij Den Haag en Gouda, ben je warm welkom.

Lees meer
Meer lezen

Locatie

Westervoort

Ons pand in Westervoort heeft een fijne uitstraling en maakt het een heerlijke omgeving om onze opleidingen en cursussen te volgen.

Lees meer
Meer lezen