fbpx

Welkom thuis

Kom binnen bij ZoMa. Wij nemen je mee op een reis terug naar jezelf. Op deze reis voel je de inspiratie en bezit je de kennis om vanuit jouw essentie te leven en dit door te geven aan anderen om je heen. Onze populaire Reiki cursussen helpen je om jouw zelfhelend vermogen te activeren, de opleiding Holistisch Therapeut / Coach leert je om op holistische wijze balans te vinden tussen lichaam en geest. In onze nieuwe opleiding Spiritueel Coach ontwikkel je jouw multidimensionaal bewustzijn en mediamieke gaven. Ben je nieuw bij ZoMa? Zet jouw eerste stap, en ontdek wat we bieden op het gebied van inspiratie, cursussen en opleidingen.

1. Kom binnen

Verrijk je met onze gratis inspiratie op het gebied van holisme en spiritualiteit in ons blog, podcast en webinars.

2. Ontdek de kracht van Reiki

Activeer jouw innerlijke kracht met Reiki. Leer in 21 dagen Reiki toe te passen en breng lichaam en geest in balans.

3. Verdiep jouw spirituele reis

Zet de volgende stap in jouw spirituele reis met onze boeken en online cursussen vol waardevolle inzichten en praktische oefeningen.

4. Kom thuis bij jezelf met holisme

Breng al jouw kennis en wijsheid samen in de opleiding tot Holistisch Therapeut, en help anderen thuis te komen bij zichzelf.

5. Blijf groeien

Met onze community, bijscholing, dagcursussen en vervolgopleidingen nodigen we je uit om altijd te blijven groeien en zo jouw licht te verspreiden.