Volg de online cursus Holistisch Voeden

creëer meer geluk en gezondheid op elk holistisch niveau

Hoe zorg je in deze hectische tijd goed voor jezelf? Kun je je verlangens, wensen en behoeften voeden? En: hoe doe je dat dan? In de online cursus Holistisch Voeden leer je jezelf volledig te voeden én leer je wat jij werkelijk nodig hebt om in balans te zijn.

Accreditatie

De online cursus Holistisch Voeden is geaccrediteerd door KTNO. Als je bent aangesloten bij een beroepsvereniging, krijg je dus studiepunten wanneer je de online cursus hebt gevolgd. Met de accreditatie wordt de kwaliteit van de cursus gewaarborgd.

Kelly Tettero
voeding2
“Allereerst wil ik je enorm bedanken dat ik 1 van de gelukkige winnaars/winnaressen mocht zijn van de cursus Holistisch Voeden. Zojuist heb ik mijn laatste opdrachten naar je toegestuurd. Voordat ik de cursus begon was ik al enige tijd met bewustzijn en bewust leven bezig. Al direct aan het begin van de cursus besefte ik dat ik een heel belangrijk aspect in mijn bewustzijn miste, de 5 elementen. De balans, de verbinding! Ook het verschil tussen de affirmaties en intenties. Ik heb zo ontzettend veel mogen leren van deze cursus. De cursus is helder, duidelijk, overzichtelijk en heel makkelijk doorloop baar. De vlogs, de meditaties, de opdrachten en oefeningen die je hierin verwerkt hebt, dankjewel hiervoor. Ik ga en blijf oefenen om op het perron te blijven, en niet de trein in te stappen. Nogmaals echt enorm bedankt!”

Waarom holistisch voeden?Holistisch Voeden Online Cursus

Holisme staat voor het geheel: alles is met elkaar verbonden. Ook jijzelf bent een systeem waarin alles met elkaar samenhangt. Voeding is daarom niet alleen datgene wat je eet en drinkt, maar ook wat je aan prikkels, energie, gedachten en gevoelens binnen krijgt. Je kunt dus heel gezond eten, om je lichamelijke conditie goed te houden, maar wat als je daarnaast geen energie of motivatie hebt om iets te ondernemen, steeds maar weer die pijnlijke onderrug hebt of terugkerende negatieve gedachtes hebt? En wat dacht je van de tijd die je ongemerkt kwijt bent aan social media: voedt dat je, en op welke manier dan? In de cursus leer je wat je werkelijk nodig hebt: waar zou jij je echt mee willen voeden?

Je kunt dus lichamelijk gezond zijn, terwijl je je mentaal, emotioneel of energetisch niet gezond voelt. Met holistische voeding zorg je voor voeding op al deze niveaus, waardoor je holistische systeem beter in balans komt. Zo kun je echt gezond en gelukkig zijn!

Preview Holistisch Voeden

Voor wie is de cursus bedoeld?

Heb je behoefte aan verdieping in jezelf? Wil je meer inzicht in je gezondheid? Of wil je meer zelfvertrouwen, meer liefde voor jezelf? Juist nu, in deze tijd van druk, presteren en hectiek is het van belang om goed voor jezelf te zorgen. Ontdek wat je nodig hebt om in balans te zijn en hoe je jouw verlangens, wensen en behoeftes kunt voeden!

Of je nu 20 jaar bent of 65, de cursus Holistische Voeding is geschikt voor iedereen. Er is geen voorkennis voor nodig; als je interesse hebt in holisme, voeding, verbinding of je gezondheid, dan is deze cursus echt iets voor jou. Mogen we jouw aanmelding binnenkort ook ontvangen?

Meer geluk en gezondheid

Na het afronden van de cursus ben je in staat om, vanuit je bewustwording, holistische voeding in je dagelijks leven te gaan integreren, met als doel om volledig holistisch gevoed te zijn en te weten wat je nodig hebt. Je leert jezelf nog beter kennen! Hierdoor kun je alles omarmen wat je tegenkomt en zo zul je meer geluk en een goede gezondheid ervaren.

Combideal: themapakketten online cursus Holistisch Voeden

Tip: in onze webshop hebben we een prachtig aanbod aan pakketten met spirituele artikelen, die heel goed van pas komen bij deze online cursus. Wanneer je zo’n themapakket bestelt in combinatie met de online cursus, krijg je ook nog eens ruim € 100 korting op het pakket! Kijk snel op de webshop en kies je mooiste themapakket in combinatie met de online cursus!

Hoe is de cursus opgebouwd?

De cursus bestaat uit zeven modules. Elke module heeft een deel theorie, opdrachten en oefeningen en een toets. Alles wat je leert, ga je gedurende de zeven modules in de praktijk brengen. Je gaat steeds een stapje verder, de diepte in. Door de oefeningen en opdrachten krijg je meer inzicht in jezelf: wat krijg je binnen aan holistische voeding, en wat doet het met je? Wat is nodig voor jou om gezond en gelukkig te zijn?

De toets aan het eind van elke module bestaat uit een aantal multiple choice-vragen en een deel open vragen. Na het versturen van je antwoorden kun je verder met de volgende module.

Na het afronden van de cursus ontvang je een certificaat en ben je in staat om holistische voeding in je leven te integreren. Een gezond en gelukkig leven, dat gun je jezelf toch?

Voeden van je holistische niveaus

Rianne Salverda

‘Na het volgen van de online cursus Holistisch voeden durfde ik eindelijk de stap te nemen
om verder te gaan met wat ik écht wil doen. Wat een ontzettend mooie, inspirerende en ook wel
confronterende cursus was dit. Vooral de oefeningen, vlogs, visualisaties en alle opdrachten hebben me veel inzicht gebracht. Inmiddels heb ik de Reiki 1 cursus behaald en kijk ik uit om te starten met de opleiding tot Holistisch Therapeut. Ook de boeken van Marjolein staan in mijn agenda. Ik ben echt heel dankbaar!’

Holistisch Voeden

Kosten, aanmelden en tijdsduur

De online cursus Holistisch Voeden is zo gemaakt, dat je het in zeven weken kunt doen. Maar als je er minder of juist meer tijd voor nodig hebt, is dat ook mogelijk. Je bepaalt je eigen tempo, zodat je het optimale uit de cursus en uit jezelf kunt halen. Of je nu zeven weken of een half jaar nodig hebt!

De kosten voor de online cursus zijn € 199. Na je aanmelding ontvang je een inlogcode, waarmee je direct kunt starten.

Klik hier om je aan te melden:

Aanmelden online cursus Holistisch Voeden