Home / Nieuws / Ondernemend Westervoort bezoekt ZoMa Opleidingen

Ondernemend Westervoort bezoekt ZoMa Opleidingen

Op dinsdagavond 17 september werd ZoMa Opleidingen bezocht door een groep ondernemers uit Westervoort. Deze avond werd georganiseerd door Ondernemend Westervoort, waar ZoMa lid van is. Een mooie gelegenheid voor ons om mensen van buitenaf kennis te laten maken met ons opleidingsinstituut én met Reiki.

Enthousiasme

Zo’n zestien ondernemers uit Westervoort meldden zich bij ZoMa Opleidingen. Er werd een rondleiding gegeven en er werden kleine cadeautjes uitgedeeld. Dankzij een groep lieve studenten en afgestudeerden werden er ook Reiki-behandelingen gegeven aan de bezoekers. En dat was echt een succes! Sommigen hadden nog nooit van Reiki gehoord, maar wilden maar wat graag ervaren wat het kan doen. De reacties waren geweldig! Enthousiasme, dankbaarheid en verbinding; het was allemaal voelbaar aanwezig.

Toosten

Ook gaven enkele bezoekers aan dat ze de nominatie van ZoMa Opleidingen voor Ondernemer van het jaar terecht vonden en dat is natuurlijk ook super leuk om te horen. De avond werd afgesloten met een toost op de oprichting van Stichting ZoMa – Spread the Love, waarvoor de oprichtingsakte ook op deze dag was getekend.

Op de kaart

Het was echt een mooie avond vol liefde en licht, mede dankzij de inzet van de studenten en afgestudeerde therapeuten die geheel vrijwillig aanwezig waren voor de Reiki-behandelingen. Samen hebben we ZoMa Opleidingen op de kaart gezet!

 

 

 

 

Anderen lazen ook

 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog
 • 08.01.2024

  De invloed van vorige levens en karma

  Lees de blog