Home / Nieuws / De Mind & Spirit scheurkalender: je dagelijkse portie inspiratie

De Mind & Spirit scheurkalender: je dagelijkse portie inspiratie

Zoals je waarschijnlijk wel weet schrijft founder Marjolein Berendsen maandelijks een column voor Paravisie Magazine. De uitgever van dit magazine vroeg in mei van dit jaar of ze interesse had om haar inspirerende quotes te bundelen, voor de uitgave van de Mind & Spirit Scheurkalender 2022.

Omdat het Marjoleins missie is om licht, liefde en bewustwording te verspreiden, was dit natuurlijk een schot voor open doel. In de afgelopen jaren heeft zij, naast haar werk als founder van ZoMa Opleidingen, heel veel artikelen, blogs, vlogs, interviews, podcasts, etc. gemaakt om deze missie vorm te geven. Haar quotes die ze regelmatig deelt in o.a. haar column in Paravisie Magazine en op social media, bieden veel mensen inspiratie, verlichting en positiviteit. Prachtig om dit te bundelen en in de scheurkalender van Mind & Spirit te mogen delen!

In de scheurkalender vind je iedere dag een boeiende wijsheid, een citaat, een yoga of mindful oefening, een vraagstelling of een zingevende tip. De Mind & Spirit scheurkalender biedt 365 inspirerende momenten, voor elke dag één en Marjolein levert hier een hele mooie bijdrage aan.

De Mind & Spirit Scheurkalender is vanaf nu te koop in de (online) boekhandels en op de website van de uitgever voor € 14,95.

Anderen lazen ook

 • 04.06.2024

  Marjolein over haar reis naar Bosnië

  Lees de blog
 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog