Nieuwe online cursus: Holistisch opvoeden

Nieuwe cursus nu beschikbaar bij ZoMa Opleidingen: 

Online cursus ‘Holistisch Opvoeden’

Opvoeden vanuit een holistische visie is een prachtige manier om je kind te begeleiden op zijn of haar levenspad. Doordat je jezelf (weer) volledig leert kennen en in balans komt op al je holistische niveaus, kun je daarmee je kind helpen om een bewust, liefdevol en authentiek persoon te zijn, die leeft vanuit passie en liefde. Wil je dat ook leren? Dan is deze cursus een waardevol geschenk voor jezelf én voor je kind!

In deze diepgaande online cursus leer je allereerst jezelf weer kennen. Daarmee krijg je inzicht in de wijze waarop je leeft, wat jouw passie, motivatie en talenten zijn en kom je in balans op al je holistische niveaus. Op die manier kun je je kind begeleiden op zijn of haar levenspad, door aandacht te geven aan alles waar het behoefte aan heeft. Op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau weet je wat jouw kind nodig heeft om gezond en gelukkig te zijn en te leven vanuit zijn of haar ware essentie.

Opvoeden is een proces dat altijd doorgaat. En iedereen wil een veilige, gezonde omgeving voor zijn of haar kind creëren waarin het gelukkig is. Met deze cursus leer je ook je kind nog beter kennen. Met prachtige oefeningen en praktische opdrachten gaan jullie samen ontdekken welke patronen, belemmeringen en overtuigingen er zijn die losgelaten mogen worden. Stap voor stap word je in de cursus begeleid langs alle holistische niveaus, chakra’s, methodieken en tools om een diepere kijk op je opvoeding te krijgen. En zo samen met je kind in verbinding te blijven. Wil je ook een holistische kijk op opvoeding? Doe dan mee met deze mooie cursus!

Hier vind je alle informatie en kun je je direct aanmelden:

Online cursus Holistisch opvoeden