Nieuw: proeflessen bij ZoMa Opleidingen!

Heb je interesse in de opleiding tot Holistisch Therapeut bij ZoMa Opleidingen, maar je weet niet zo goed wat je kunt verwachten? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles!

Tijdens een proefles van ZoMa Opleidingen is het mogelijk om vrijblijvend kennis te maken met methodieken als klankschalen en edelstenen en de beginselen van Reiki te leren. Ook zijn er proeflessen waarin thema’s aan de orde komen: ‘Je hooggevoeligheid als kracht’ en ‘Rust in je hoofd’.

In de proeflessen gaan we interactief aan de slag: je krijgt niet alleen een theoretische introductie, maar ook ga je dit in de praktijk brengen. Zo krijg je niet alleen een indruk van de verschillende methodieken die in de opleiding tot Holistisch Therapeut bij ZoMa Opleidingen aan de orde komen, maar ervaar je ook onze liefdevolle werkwijze tijdens de lessen.

Deelname is geheel gratis en de proeflessen zijn bedoeld voor iedereen die serieuze interesse heeft in de opleiding tot Holistisch Therapeut. De proeflessen zijn uitsluitend bedoeld voor iedereen die nog niet ingeschreven is voor de opleiding.
Per proefles is er plaats voor maximaal 12 personen. Je kunt zowel in Westervoort als in Den Haag een proefles volgen. Je kunt als geïnteresseerde één proefles volgen.

De geplande proeflessen voor december 2019:

3 december: proefles edelstenen en Reiki, Westervoort
5 december: proefles edelstenen en Reiki, Den Haag
9 december: proefles klankschalen en Reiki, Westervoort
13 december: hooggevoeligheid als kracht, Den Haag en Westervoort
16 december: rust in je hoofd, Westervoort
19 december: klankschalen en Reiki, Westervoort

Kom je ook? Meld je snel aan:
Gratis proefles volgen