ZoMa gaat internationaal!

Op 17 februari is het Random act of Kindness day, de internationale dag van vriendelijkheid en dankbaarheid. Op deze dag lanceert ZoMa Opleidingen haar nieuwe, internationale website: www.zoma-opleidingen.com.

Deze site bevat onder andere de Engelstalige versie van de boeken van founder Marjolein Berendsen en twee online cursussen: Holistic Nourishment en Holistic living in practice. Omdat ZoMa en Marjolein onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, is ook de website www.marjoleinberendsen.com vandaag live gegaan.

De boeken Holistic living, realising effortless happiness zijn vertaald vanuit ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’, die zijn geschreven door Marjolein Berendsen. Ook alle bijbehorende meditaties zijn in het Engels vertaald en opnieuw door haar ingesproken. De vertaalde boeken zijn vanaf nu beschikbaar via de pre-order; vanaf 22 maart worden ze geleverd.

Met het lanceren van de twee Engelstalige websites, twee online cursussen én de pre-order van de boeken, voldoen we dankbaar aan de groeiende vraag vanuit anderstaligen. Een hele mooie en ook grote stap in de ontwikkeling en groei van ZoMa Opleidingen, omdat we hiermee écht een stap verder gaan en een nog breder publiek kunnen bereiken. Zo krijgt onze missie wereldwijd steeds meer vorm!