Vanaf september 2019 heeft ZoMa Opleidingen een extra leslocatie. Deze bevindt zich in Voorburg, vlakbij Den Haag. Vanuit hier worden de opleidingen en Reiki cursussen ook verzorgd, omdat er veel vraag naar was en is van geïnteresseerden in de Randstad. Vanaf nu dus ook Reiki in Zuid-Holland.

Reiki Den Haag: wat is Reiki?

Reiki is een eeuwenoude traditionele Japanse geneeswijze en gaat uit van het zelfhelend vermogen van een lichaam. Met de energie vanuit het universum, de universele levensenergie, kan dit zelfhelend vermogen worden gestimuleerd.

Een Reiki therapeut is in staat om deze energie door te geven op een liefdevolle en respectvolle manier. Omdat een Reiki therapeut een gedegen opleiding heeft gehad, bij ZoMa Den Haag bijvoorbeeld, is er veel kennis en ervaring aanwezig over de werking van energie. Zo is Reiki een holistische natuurgeneeswijze. Dat houdt in dat alle holistische niveaus worden benaderd met het doorgeven van de Reiki energie: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Deze niveaus worden allemaal uitgebreid behandeld tijdens een Reiki cursus.

Als je je intuïtie wilt ontwikkelen, dan is de online cursus Spiritueel ontwaken echt iets voor jou. In deze diepgaande cursus leer je alles over je intuïtieve vermogens, over de kracht van de natuur, de maan en dromen en kom je helemaal thuis bij jezelf. Je leert jezelf kennen, zoals je werkelijk bent. Een aanrader!

Reiki Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam

Reiki Voorburg

Reiki in de Randstad

Door de Reiki opleiding heeft een Reiki therapeut ook geleerd om vanuit onvoorwaardelijke liefde te behandelen. In een Reiki cursus wordt veel tijd en aandacht besteed aan de ontwikkeling van de cursist zelf. Je kunt alleen onvoorwaardelijk en oordeelvrij Reiki geven, als je dat zelf ook bent. Een Reiki cursus is daarom ook heel erg geschikt voor iedereen die zelf wil groeien en zichzelf wil behandelen.

De Reiki cursussen en de opleiding tot Reiki Trainer kun je volgen in Den Haag bij ZoMa Opleidingen Den Haag. De lessen worden gegeven in een inspirerende en liefdevolle omgeving om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Reiki Den Haag op hbo-niveau

De Reiki cursussen en de opleiding tot Reiki Trainer kun je volgen in Den Haag bij ZoMa Opleidingen Den Haag. Reiki voor Den Haag, Reiki voor Zoetermeer, Reiki voor Leiden: Reiki is overal beschikbaar en de cursussen worden centraal aangeboden in Voorburg. De lessen worden gegeven in een inspirerende en liefdevolle omgeving om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. In Den Haag worden de cursussen Reiki 1, 2 en 3A gegeven en ook kun je er terecht voor de intensieve opleiding tot Reiki Trainer. ZoMa Opleidingen is geaccrediteerd door CRKBO en KTNO gecertificeerd, wat niets minder betekent dan dat de opleiding op hbo-niveau is en je na afronding gecertificeerd bent.

Reiki cursus Den Haag: voor iedereen uit de Randstad

Woon je in de Randstad en is het oosten van het land, waar het spiritueel centrum van ZoMa Opleidingen is gevestigd, lastig te bereiken voor je? Kom dan Reiki cursussen volgen in Voorburg bij Den Haag. De locatie is zeer goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. Het station Voorburg zit om de hoek en er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Reiki Den Haag

Ook een Reiki cursus volgen in Den Haag?

Verwen jezelf eens met een Reiki cursus in Den Haag. Je wordt professioneel begeleid en getraind door een ervaren Reiki Trainer van ZoMa Opleidingen, die jou met liefde en passie inwijdt in de verschillende graden van Reiki. De cursussen Reiki 1, 2 en 3A in Den Haag duren alle een hele dag en er is een terugkommoment om ervaringen uit te wisselen. Door Reiki ook in de Randstad aan te bieden, wordt ZoMa Opleidingen gesterkt in haar missie om licht en liefde te verspreiden! Reiki Den Haag, Reiki Zoetermeer, Reiki Leiden: Reiki is overal.