Vanaf september 2019 heeft ZoMa Opleidingen een extra leslocatie. Deze bevindt zich in Voorburg, vlakbij Den Haag. Vanuit hier worden de opleidingen en Reiki cursussen ook verzorgd, omdat er veel vraag naar was en is van geïnteresseerden in de Randstad. Vanaf nu dus ook Reiki in Den Haag.

Reiki cursus

Reiki is een eeuwenoude traditionele Japanse geneeswijze en gaat uit van het zelfhelend vermogen van een lichaam. Met de energie vanuit het universum, de universele levensenergie, kan dit zelfhelend vermogen worden gestimuleerd.

Een Reiki therapeut is in staat om deze energie door te geven op een liefdevolle en respectvolle manier. Omdat een Reiki therapeut een gedegen opleiding heeft gehad, bij ZoMa Den Haag bijvoorbeeld, is er veel kennis en ervaring aanwezig over de werking van energie. Zo is Reiki een holistische natuurgeneeswijze. Dat houdt in dat alle holistische niveaus worden benaderd met het doorgeven van de Reiki energie: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Deze niveaus worden allemaal uitgebreid behandeld tijdens een Reiki cursus.

Zelf groeien

Door de Reiki opleiding heeft een Reiki therapeut ook geleerd om vanuit onvoorwaardelijke liefde te behandelen. In een Reiki cursus wordt veel tijd en aandacht besteed aan de ontwikkeling van de cursist zelf. Je kunt alleen onvoorwaardelijk en oordeelvrij Reiki geven, als je dat zelf ook bent. Een Reiki cursus is daarom ook heel erg geschikt voor iedereen die zelf wil groeien en zichzelf wil behandelen.

De Reiki cursussen en de opleiding tot Reiki Trainer kun je volgen in Den Haag bij ZoMa Opleidingen Den Haag. De lessen worden gegeven in een voormalig kerkje in Voorburg, een inspirerende en liefdevolle omgeving om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Op hbo-niveau

In Den Haag worden de cursussen Reiki 1, 2 en 3A gegeven. Ook kun je er terecht voor de intensieve opleiding tot Reiki Trainer. ZoMa Opleidingen is geaccrediteerd door CRKBO en KTNO gecertificeerd, wat niets minder betekent dan dat de opleiding op hbo-niveau is en je na afronding gecertificeerd bent.

Voor iedereen uit de Randstad

Woon je in de Randstad en is het oosten van het land, waar het spiritueel centrum van ZoMa Opleidingen is gevestigd, lastig te bereiken voor je? Kom dan Reiki cursussen volgen in Voorburg bij Den Haag. De locatie is zeer goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. Het station Voorburg zit om de hoek en er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Verwen jezelf eens met een Reiki cursus in Den Haag. Je wordt professioneel begeleid en getraind door een ervaren Reiki Trainer van ZoMa Opleidingen, die jou met liefde en passie inwijdt in de verschillende graden van Reiki. De cursussen Reiki 1, 2 en 3A in Den Haag duren alle een hele dag en er is een terugkomochtend om ervaringen uit te wisselen. Door Reiki ook in de regio Den Haag aan te bieden, wordt ZoMa Opleidingen gesterkt in haar missie om licht en liefde te verspreiden