Home / Nieuws / Feestelijke opening Moerkapelle: een prachtige middag

Feestelijke opening Moerkapelle: een prachtige middag

Zaterdag 25 september was het écht feest: onze nieuwe locatie werd geopend! We zijn enorm dankbaar voor alle mooie woorden, alle bloemen, kaartjes en natuurlijk voor iedereen die erbij was. Het was een prachtige middag waarin de ZoMa-energie volop stroomde.

Voor ZoMa Opleidingen betekent deze locatie weer een grote stap verder in onze missie: verspreiden van licht, liefde en bewustwording. In het nieuwe pand kunnen we nog meer mensen opleiden tot Holistisch Therapeut en Reiki Trainer en kunnen we nog meer Reiki cursussen aanbieden. Zo verspreidt ZoMa Opleidingen zich over ons hele land. Een prachtige ontwikkeling, die we samen vierden tijdens de opening.

Ongedwongen sfeer

Een inspirerende toespraak van founder Marjolein Berendsen liet alle aanwezigen de kracht van holisme weer even ervaren. Ook wethouder Daan de Haas verwerkte dit in zijn openingstoespraak, waarna hij samen met Marjoleins dochter het lint voor de ingang van het pand doorknipte. ZoMa Opleidingen Moerkapelle was officieel geopend en wie wilde, kon binnen even een kijkje nemen. Er is enorm hard gewerkt aan de inrichting van het pand in de afgelopen maanden en de reacties waren dan ook ontzettend liefdevol en positief.

We hebben genoten van deze middag, van de sfeer en van de aanwezigen en zijn dankbaar dat we dit samen met ons team, onze studenten, oud-studenten, kennissen, vrienden en familie hebben mogen meemaken. Een impressie van de opening vind je hieronder.

Anderen lazen ook

 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog
 • 08.01.2024

  De invloed van vorige levens en karma

  Lees de blog