Home / Nieuws / Bestel je kaarten voor Hét Holistisch event

Bestel je kaarten voor Hét Holistisch event

Yes! het is nu mogelijk om kaarten te bestellen voor de eerste editie van Hét Holistisch event. Op 1 en 2 oktober neemt Founder Marjolein Berendsen je mee op een Holistische reis langs 12 teachers die elk een bijzondere workshop, meditatie of talk heeft om jou te inspireren op alle holistische niveaus.

Van de 12 inspirerende teachers zijn de eerste twee namen al bekend. CEO van OERsterk Richard de Leth zal een talk houden en Dokter Juriaan Galavazzi arts, coach en auteur verzorgt een mooie workshop. Het beloofd een weekend vol licht en liefde te worden waarin we jou inspireren je mooiste leven te leiden. Laat je meevoeren op een bewustwordingsreis naar je thuis. Daar waar het licht altijd brandt.

De reguliere toegangskaarten zijn €100,-. Volg jij Reiki of heb je in het verleden Reiki gevolgd bij ZoMa Opleidingen? Dan behoor jij tot de Reiki Community én ontvang je 50% korting op de toegangsprijs. Leden van de ZoMa Community mogen GRATIS aanwezig zijn bij het event. Jullie unieke kortingscode hebben jullie per e-mail ontvangen in de laatste ZoMa nieuwsbrief.

Maak onderdeel uit van een uniek en magisch weekend, bestel nu je kaarten via de event pagina.

Anderen lazen ook

 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog
 • 08.01.2024

  De invloed van vorige levens en karma

  Lees de blog