Home / Nieuws / Nu live: de podcast Holistisch leven

Nu live: de podcast Holistisch leven

Het is zover! Vandaag lanceren Marjolein Berendsen en ZoMa Opleidingen de podcast Holistisch leven. Een inspirerend kanaal, waar op een interactieve manier alle kennis wordt gedeeld over holisme, holistisch leven, thuiskomen bij jezelf, tools en methodieken en nog veel meer. Marjolein als holistisch expert én podcastpresentator gaat wekelijks in gesprek met verschillende inspirerende gasten en trainers van ZoMa Opleidingen.

We starten met een bijzondere eerste aflevering met als gast Els van Steijn. Vooral bekend van haar bestseller boeken ‘De fontein, vind je plek’ en ‘De fontein, maak wijze keuzes’. Els heeft haar eigen coachpraktijk waar ze honderden cliënten en opdrachtgevers begeleidt in hun persoonlijke en professionele groei. In een prachtig gesprek met Marjolein gaat ze dieper in op familiesystemen en holisme. Hoe alles met elkaar in verbinding staat en welke invloed het familiesysteem heeft op je leven.

Marjolein en els Podcast

In iedere podcast vraagt Marjolein haar gast een oefening, opdracht, meditatie of visualisatie te begeleiden en om een laatste tip waaruit veel waardevolle en inspirerende antwoorden komen. Een andere vaste rubriek is de Q&A met Marjolein, waarin actuele thema’s worden besproken. Voor jou als luisteraar is er dan ook steeds de mogelijkheid om vragen te stellen, deze kun je vooraf insturen en worden tijdens de uitzending beantwoord.

Het gesprek met Els was magisch ze deelde veel waardevolle informatie en begeleidde een prachtige meditatie waarin je jouw eigen familiesysteem: je ouders, opa & oma’s, voorouders, etc. achter je zet. Els deelde bovendien een gouden tip voor alle ZoMi’s. Jullie ontvangen deze in de wekelijkse nieuwsbrief.

Ben je benieuwd naar de eerste aflevering? Beluister hem via onze podcastpagina of bekijk de video op Youtube.

Anderen lazen ook

 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog
 • 08.01.2024

  De invloed van vorige levens en karma

  Lees de blog