ZoMa Opleidingen: al 12,5 jaar licht en liefde!

Schrijf je in voor de opleiding tot Holistisch Therapeut en volg gratis een online cursus naar keuze!

In 2009 startte Marjolein Berendsen Praktijk ZoMa, vanuit haar levensmissie om licht en liefde te verspreiden en mensen weer te laten leven zoals ze werkelijk zijn vanuit hun essentie: volledig en onvoorwaardelijk liefdevol en in verbinding met alles in en om zich heen. Door de vraag van veel van haar cliënten, begon Marjolein met Praktijk ZoMa ook met het geven van Reiki cursussen en uiteindelijk met het ontwikkelen van de opleiding tot Holistisch Therapeut. Zo staat Praktijk ZoMa aan de wieg van ZoMa Opleidingen: het DNA van licht, liefde en bewustwording stroomt in alles waar ZoMa voor staat.

Deze zomer bestaat ZoMa Opleidingen alweer 12,5 jaar. In deze jaren hebben we een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt, met als resultaat dat we tot nu toe al meer dan 3000 mensen hebben opgeleid tot volwaardig Holistisch Therapeut. Ons team is gegroeid van 2 naar bijna 30 medewerkers, ons aanbod aan opleidingen en (online) cursussen blijft groeien en we hebben twee locaties waar onze cursussen en opleidingen worden gegeven. ZoMa Opleidingen verspreidt steeds meer licht en liefde, vanuit het onbelemmerd stromende DNA van Praktijk ZoMa!

 

Om dit jubileum te vieren, geven we iedereen die zich deze zomer inschrijft voor de opleiding tot Holistisch Therapeut een mooi cadeau: één van onze acht online cursussen naar keuze, met een waarde van € 149 tot € 199!

Deze jubileumactie is geldig van 1 juni t/m 31 augustus 2021. Iedereen die zich in deze periode bij ons inschrijft voor de opleiding tot Holistisch Therapeut, mag als welkomstcadeau een online cursus uit ons aanbod kiezen:

  • Holistisch voeden
  • Rust in je hoofd
  • Hooggevoeligheid als kracht
  • Leven vanuit je ware essentie
  • Spiritueel ontwaken
  • Van burn-out naar balans
  • Holistisch opvoeden
  • Holistisch leven in de praktijk

 

Hier lees je alles over de opleiding tot Holistisch Therapeut!

Ben jij er klaar voor om samen met ons de wereld een stukje mooier te maken? Wil je leren hoe je de mooiste versie van jezelf kunt zijn en hoe je dit met andere mensen kunt delen? Word dan ook Holistisch Therapeut! Schrijf je in tussen 1 juni en 31 augustus en doe mee met de jubileumactie!

Aanmelden Holistisch Therapeut

 

Ben jij al student van ZoMa Opleidingen, of heb je al een diploma van ons op zak? Ook dan maak je kans op een gratis online cursus in de jubileumactie! Als jij een nieuwe student aandraagt, en diegene schrijft zich ook daadwerkelijk in voor de opleiding tot Holistisch Therapeut, dan mag ook jij een online cursus uitkiezen! Wat je daarvoor moet doen: stuur een e-mail naar info@zoma-opleidingen.nl met de naam van degene die zich dankzij jouw inspanningen tussen 1 juni en 31 augustus heeft ingeschreven. Vermeld daarbij welke online cursus je graag cadeau wilt. Na het verstrijken van de officiële termijn van herroepingsrecht (14 dagen na inschrijving) krijgt niet alleen de nieuwe student, maar ook jij als ambassadeur van ZoMa Opleidingen de online cursus cadeau!