Home / Nieuws / ZoMa Opleidingen: al 12,5 jaar licht en liefde!

ZoMa Opleidingen: al 12,5 jaar licht en liefde!

In 2009 startte Marjolein Berendsen Praktijk ZoMa, vanuit haar levensmissie om licht en liefde te verspreiden en mensen weer te laten leven zoals ze werkelijk zijn vanuit hun essentie: volledig en onvoorwaardelijk liefdevol en in verbinding met alles in en om zich heen. Door de vraag van veel van haar cliënten, begon Marjolein met Praktijk ZoMa ook met het geven van Reiki cursussen en uiteindelijk met het ontwikkelen van de opleiding tot Holistisch Therapeut. Zo staat Praktijk ZoMa aan de wieg van ZoMa Opleidingen: het DNA van licht, liefde en bewustwording stroomt in alles waar ZoMa voor staat.

 

Deze zomer bestaat ZoMa Opleidingen alweer 12,5 jaar. In deze jaren hebben we een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt, met als resultaat dat we tot nu toe al meer dan 3000 mensen hebben opgeleid tot volwaardig Holistisch Therapeut. Ons team is gegroeid van 2 naar bijna 30 medewerkers, ons aanbod aan opleidingen en (online) cursussen blijft groeien en we hebben twee locaties waar onze cursussen en opleidingen worden gegeven. ZoMa Opleidingen verspreidt steeds meer licht en liefde, vanuit het onbelemmerd stromende DNA van Praktijk ZoMa!

 

Hier lees je alles over de opleiding tot Holistisch Therapeut!

Ben jij er klaar voor om samen met ons de wereld een stukje mooier te maken? Wil je leren hoe je de mooiste versie van jezelf kunt zijn en hoe je dit met andere mensen kunt delen? Word dan ook Holistisch Therapeut!

Aanmelden Holistisch Therapeut

Anderen lazen ook

 • 04.06.2024

  Marjolein over haar reis naar Bosnië

  Lees de blog
 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog