Home / Nieuws / Livestream ‘Hoe bewaak je jouw energie’ met Marjolein Berendsen

Livestream ‘Hoe bewaak je jouw energie’ met Marjolein Berendsen

Marjolein was al eerder te gast in de podcast KUKURU van Giel Beelen en bij het mooie event ‘Ontwerp je eigen 2022’. Op 20 februari van 10.30 tot 11.30 uur geeft ze bij KUKURU een mooie livestream, waarin ze het gaat hebben over holistisch leven, hoog sensitiviteit en energiewerk.

Holistisch leven betekent dat je de verantwoording neemt voor je eigen leven, voor alles wat je doet, denkt en voelt. Zo leer je omgaan met tegenslagen, negatieve gedachten, pijn en bijbehorende emoties. Het is een levenswijze waarin je bewust bent, verbonden met alles om je heen en bovenal: met jezelf. Van daaruit straal je licht en liefde uit. Wanneer je deze spirituele reis maakt en weet dat alles er mag zijn, dan kom je altijd weer terug bij wie je écht bent: thuis in je essentie.

Hoogsensitiviteit is je unieke krachtbron

Wanneer je hoogsensitief bent, val je onder de noemer ‘hsp’. Hsp staat voor highly sensitive person en houdt in het kort in dat je signalen, details en prikkels zeer intens beleeft en razendsnel oppikt. Daarnaast ook dat je echt een groot hart hebt, anderen erg goed aanvoelt én een supersterke intuïtie hebt. Vaak komen hsp’s op aarde met een zielsmissie: om bij te dragen aan een mooiere wereld. Als je als hsp beschikt over zelfkennis en -inzicht en je weet wat de voordelen én de valkuilen zijn van je hoogsensitiviteit, dan is het een prachtig geschenk; een bovengemiddeld ontwikkeld neurosysteem dat je de mogelijkheid biedt om volop vanuit je eigen kracht te leven.

Verder gaat Marjolein het hebben over energiewerk en geeft ze je antwoorden op de volgende vragen:

 • Hoe bewaak je jouw energie?
 • Hoe hou je je energie hoog?
 • En hoe zet je je intuïtie, je hoogsensitiviteit, zo goed mogelijk in?
 • Hoe blijf je bij jezelf?
 • Hoe ga je om met negatieve energie?

 

En natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om je vragen te stellen. Een livestream volop inspiratie, liefde, verbinding en inzichten! Ben jij er ook bij?

Je kunt de livestream hier bekijken

 

Anderen lazen ook

 • 15.09.2023

  De 5 kenmerken van een Spiritueel Coach

  Lees de blog
 • 14.08.2023

  Paul Vossen: Ik gaf mezelf over aan de flow van het leven

  Lees de blog
 • 09.08.2023

  Interview met Eva Alberda: Ik merkte meer synchroniciteiten in mijn leven

  Lees de blog