Home / Nieuws / Lezing bij ZoMa door Martijn Meima

Lezing bij ZoMa door Martijn Meima

Moeiteloos ondernemen, hoe doe je dat?

Op 15 maart 2022 geeft Martijn Meima bij ZoMa Opleidingen een interactieve lezing over moeiteloos ondernemen. Tijdens deze lezing zal hij ingaan op de zes succesversnellers die hij in zijn boek ‘Moeiteloos Ondernemen’ beschrijft. Je leert hoe je de hefbomen in de onderstroom kunt inzetten om het succes in je bedrijf te creëren dat jij voor ogen hebt.

Martijn neemt je op een energieke en tegelijk diepgaande manier mee in de rol van persoonlijke ontwikkeling, je overgeven aan een grotere stroom, klanten aantrekken als een magneet, je relatie met geld onderzoeken, op een andere manier met tijd omgaan en het ondernemen van actie. Hij zal deze thema’s benaderen vanuit een systemisch, energetisch en holistisch perspectief. Dus geen standaard bedrijfskundige verhalen, maar echt een nieuwe kijk op ondernemen die helemaal past bij de visie van ZoMa Opleidingen.

Lezing Martijn Meima

Speciaal voor ZoMa Opleidingen heeft hij een aantal krachtige werkvormen uitgekozen, die tijdens de lezing interactief aan bod zullen komen. Dat betekent dat je als aanwezige ook zelf aan de slag kunt en mag. Dit is dé manier om je nieuw verworven inzichten echt te verankeren in je systeem.

Praktische info

De lezing wordt gehouden op 15 maart 2022 op de volgende locatie:

ZoMa Opleidingen
Sonnedach 1
6931 JA  Westervoort

De aanvang is om 19.00 uur en om ca. 21.30 uur sluiten we de avond af. De kosten voor toegang zijn € 30.

Deze lezing is een waardevolle aanvulling op de opleiding tot Holistisch Therapeut, voor wie een eigen praktijk wil gaan starten én voor wie al een eigen praktijk heeft. Wil je hier bij zijn? Meld je dan snel aan, want het aantal toegangskaarten is beperkt!

Toegangskaarten lezing bestellen

Over Martijn Meima

Martijn Meima lezing ZoMaMartijn (1970) is business coach, trainer en auteur van het boek ‘Moeiteloos Ondernemen’. Hij is opgeleid als bedrijfskundige en heeft jarenlang als organisatieadviseur gewerkt. In 2007 is hij zijn eigen bedrijf, Intuïtief Ondernemen, gestart. Hiermee helpt hij ondernemers om moeiteloos succesvol te zijn door de inzet van hun intuïtie en intuïtieve methoden zoals familie- en organisatieopstellingen, visualisaties en energiewerk. Martijn heeft duizenden ondernemers geïnspireerd en geholpen om meer uit zichzelf en uit hun bedrijf te halen.
Ook geeft hij workshops en leidt coaches, trainers, managers en adviseurs op om opstellingen te begeleiden en intuïtief te coachen en te adviseren. Deze laatste heeft hij samen met o.a. Marjolein Berendsen, founder en eigenaar van ZoMa Opleidingen, ontwikkeld.

Martijn Meima is ook internationaal actief. In 2019 heeft hij met twee partners ‘The International School Of Entrepreneurship’ opgericht. Vanuit het motto Source for Success helpen ze wereldwijd ondernemers, trainers, coaches en teams met hun meerlaagse aanpak om gebruik te maken van de kracht in de onderstroom om in de bovenstroom meer succes te creëren.

Je kunt alvast kennis maken met Martijn en zijn kijk op ondernemen, door zijn gratis e-boek “In 5 stappen succesvol intuïtief ondernemen” aan te vragen: www.intuitiefondernemen.nl/e-boek

Is je interesse gewekt? Bestel dan nu je toegangskaarten voor de interactieve lezing op 15 maart 2022:

Toegangskaarten lezing bestellen

Anderen lazen ook

 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog
 • 08.01.2024

  De invloed van vorige levens en karma

  Lees de blog