Home / Nieuws / Mijn eigen website: marjoleinberendsen.nl

Mijn eigen website: marjoleinberendsen.nl

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten, schrijf en publiceer ik regelmatig artikelen en blogs voor allerlei verschillende media. En ook voor de website van ZoMa Opleidingen schrijf ik natuurlijk, vanuit mijn hart, over verschillende onderwerpen die me bezig houden en waarmee ik mijn missie en visie deel. Ook ligt het manuscript van mijn boek momenteel bij de uitgever.

Om al mijn artikelen, vlogs, blogs, podcasts én mijn boek te bundelen op één mooie plek, hebben we de afgelopen maanden heel hard gewerkt aan mijn eigen website: www.marjoleinberendsen.nl. Mijn missie, mijn passie en mijn zingeving voor dit leven vind je niet alleen terug in ZoMa Opleidingen, maar ook in de Stichting ZoMa – Spread the Love, ons Youtube-kanaal en de social media-kanalen. En vanaf nu dus ook op mijn eigen website!

Hier vind je regelmatig nieuwe blogs, artikelen, vlogs en podcasts, allemaal gemaakt vanuit mijn hart. Ik hoop hiermee heel veel mensen te inspireren en motiveren om ook de mooiste versie van hun leven te gaan leven. Te leven vanuit hun essentie, oordeelvrij en onvoorwaardelijk liefdevol te zijn, zodat we samen nog meer licht en liefde kunnen verspreiden!

Neem snel eens een kijkje op www.marjoleinberendsen.nl!

ZoMasté,

Marjolein

 

Anderen lazen ook

 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog
 • 08.01.2024

  De invloed van vorige levens en karma

  Lees de blog