Home / Nieuws / Webshop ZoMa Opleidingen

Webshop ZoMa Opleidingen

Nieuw bij ZoMa Opleidingen: de webshop!

Bestel nu al je methodieken online

Super leuk nieuws: de webshop van ZoMa Opleidingen staat online! De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan het uitzoeken van een prachtig aanbod en het opbouwen van de webshop. En vanaf NU staat deze online!

Dus ben je op zoek naar edelstenen, een chakrastaaf of een compleet pakket met allerlei super handige methodieken zoals spirituele boeken, inzichtkaarten, vloerankers etc.? Kom dan eens snuffelen in onze nieuwe webshop! Het aanbod in de webshop is groot, heel divers en super handig als je de opleiding tot Holistisch Therapeut doet (of gaat doen), je eigen praktijk wilt verrijken met prachtige tools voor je behandelingen of op zoek bent naar prachtige spirituele producten voor jezelf. Zo vind je themapakketten, pakketten voor de opleiding tot Holistisch Therapeut en losse producten als reiki-stenen.

En ook zijn er mooie combideals: bij diverse themapakketten ontvang je een prachtige korting van zo’n € 100, als je het pakket samen met één van de bijbehorende online cursussen bestelt.

Kijk op je gemak rond, laat je inspireren en ontdek wat bij jou past. Veel shopplezier!

Ga naar de webshop

Anderen lazen ook

 • 04.06.2024

  Marjolein over haar reis naar Bosnië

  Lees de blog
 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog