Home / Nieuws / Nieuw: Podcast ‘Holistisch leven’

Nieuw: Podcast ‘Holistisch leven’

ZoMa Opleidingen en Marjolein Berendsen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen hebben zij vanaf nu een eigen podcast: Holistisch leven. Een samenwerking die heeft geleid tot een inspirerend kanaal, waarop op een interactieve manier alle kennis wordt gedeeld over holisme, holistisch leven, thuiskomen bij jezelf, de mooiste versie van jezelf zijn, tools en methodieken en nog veel meer.

ZoMa fungeert met dit nieuwe platform niet alleen als opleidingsinstituut, maar ook als holistisch kenniscentrum. Met Marjolein als holistisch expert én podcastpresentator is de cirkel rond.

Founder Marjolein Berendsen gaat in de podcast in gesprek met trainers van ZoMa Opleidingen en met allerlei inspirerende gasten. Er worden thema’s behandeld vanuit een holistische visie en er worden allerlei opdrachten en oefeningen aangereikt; interactie staat centraal. Eén van de vaste rubrieken is de Q&A met Marjolein, waarin actuele thema’s worden besproken. Voor de luisteraar is er dan ook steeds de mogelijkheid om vragen te stellen, die ingestuurd kunnen worden en die tijdens de uitzending worden beantwoord. Zo creëren we een prachtige verbinding, waarmee ook weer hele mooie onderwerpen kunnen ontstaan.

Op de website van ZoMa Opleidingen en van Marjolein Berendsen vind je binnenkort de reeds uitgezonden podcasts, een overzicht van de komende uitzendingen en natuurlijk de mogelijkheid om je vragen voor de Q&A in te sturen. Met de podcast Holistisch leven inspireert ZoMa Opleidingen jou om je authentieke zelf te zijn, je persoonlijk diepgaand te ontwikkelen en holisme als levenswijze in je dagelijks leven te integreren. Houd dus de websites in de gaten, want er volgt nog heel veel kennis, inspiratie en motivatie. Zo is Els van Steijn, expert in familieopstellingen en auteur van o.a. het boek ‘De Fontein, vind je plek’ één van de eerste gasten die in de podcast verwelkomd wordt. En dat belooft een prachtige ontmoeting te worden!

Omdat ZoMa Opleidingen naast opleidingsinstituut ook holistisch kenniscentrum is, vind je op de website een grote hoeveelheid blogs en publicaties. Wanneer je je wilt verdiepen in een onderwerp dat jou aanspreekt, kijk dan vooral eens op deze pagina’s:
https://www.zoma-opleidingen.nl/category/blog/
https://www.zoma-opleidingen.nl/category/publicaties/

De podcast Holistisch leven vind je natuurlijk ook op Spotify:
https://open.spotify.com/show/1QT7FGKoAd2arlVIcjF2LF?si=1910de48aa724502

Houd onze socials en website in de gaten!

 

Anderen lazen ook

 • 04.06.2024

  Marjolein over haar reis naar Bosnië

  Lees de blog
 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog