Nu beschikbaar: Van Burn-out naar Balans

Nieuw bij ZoMa Opleidingen: 

Online cursus ‘Van Burn-out naar Balans’

Loop je vast doordat je een burn-out hebt en zoek je naar methodes om jezelf of anderen hiermee te helpen? Wil je weer gezond en gelukkig zijn en volledig in balans op al je holistische niveaus? Je burn-out de baas worden en leren hoe je dit kunt doen? Dan is deze cursus een waardevol geschenk voor jezelf!

De online cursus Van Burn-out naar Balans is ontwikkeld vanuit een holistische visie, omdat je vanuit die verbinding de balans weer kunt herstellen. Je leert op een liefdevolle manier bij jezelf naar binnen te kijken, om de verschijnselen van burn-out te ontdekken en de regie over je eigen leven weer in handen te nemen. Met behulp van zelfonderzoek, meditaties en verschillende oefeningen en opdrachten weet je uiteindelijk de balans weer te herstellen en word je weer wie je werkelijk bent: gezond, gelukkig en liefdevol.

Jezelf leren kennen zoals je werkelijk bent is een proces, waarbij je gaandeweg steeds dieper contact maakt met je diepste wezen. Hier vind je onvoorwaardelijke liefde en zelfacceptatie. Deze zijn in het bijzonder nodig voor het herstellen en ondersteunen bij een burn-out. Je krijgt met deze cursus inzicht in de oorzaken van je burn-out: prikkelverwerking, stress, (gedachte)patronen en overtuigingen worden aan het licht gebracht en je leert hier op elk holistisch niveau naar te kijken. Met deze ervaring kom je weer in balans en weet je hoe je een burn-out kunt voorkomen. Doe je ook mee met deze mooie cursus?

Hier vind je alle informatie én de kortingscode:

Online cursus Van Burn-out naar Balans