Van burn-out naar balans

stress de baas zijn en weer zijn wie je bent

Ben je steeds vaker moe, lusteloos en heb je geen energie of motivatie meer? Is de kwaliteit van je slaap verslechterd en heb je last van fysieke klachten, zoals hoofdpijn of gespannen schouders? Heb je er moeite mee om je rust te vinden, heb je last van paniek- of angstgevoelens en herken je jezelf daar niet meer in? Of heb je een partner of vriend(in) die deze symptomen vertoont? En wil je graag weer worden zoals je was; energiek, gezond, gelukkig  en levenslustig?

Dan is de cursus van Burn-out naar Balans voor jou of je partner heel waardevol!

Geaccrediteerde cursus

Deze online cursus ‘Van burn-out naar balans’ is door KTNO geaccrediteerd. Hiermee wordt de kwaliteit van de cursus gewaarborgd. Daarom ontvang je na afronding een certificaat en kun je studiepunten bijschrijven als je bent aangesloten bij een beroepsvereniging.

Erkennen, omarmen en herstellen

Met deze online cursus leer je de burn-out verschijnselen herkennen en krijg je stap voor stap meer inzicht in de oorzaken ervan. Uiteindelijk kom je weer terug bij jezelf en weet je hoe je jouw energie kunt bewaken, om zo weer gezond en vrij van klachten te worden. Ook kun je met deze cursus je partner of vriend(in) ondersteunen in zijn of haar proces.

De cursus neemt je mee langs de vijf holistische niveaus, en leert je de verbinding tussen die niveaus weer te herstellen. Met behulp van mooie methodes als meditaties en visualisaties maak je weer verbinding met jezelf en ervaar je de ontspanning die je zo hard nodig hebt. Je erkent en omarmt de symptomen en weet de oorzaken aan te pakken. En zo kun je de balans weer herstellen.

Terug in balans

Wat gebeurt er eigenlijk in je lijf bij een burn-out? En hoe kun je weer leren voelen en leren dat je gedachten en gevoelens er gewoon mogen zijn? Dit komt in de online cursus Van Burn-out naar Balans allemaal aan bod. Je leert aarden, wat de invloed van je gedachten is en hoe je daar mee omgaat. Je maakt kennis met chakra’s, edelstenen en Reiki. Door grenzen te leren stellen en jezelf te accepteren en lief te hebben, kom je uiteindelijk weer helemaal in balans, op al je holistische niveaus. De cursus wordt afgesloten met het maken van een vision board, waarin je je doelen, wensen, verlangens en dromen mag manifesteren.

Aanmelden cursus

Een burn-out is voor iedereen anders. Daarom krijg je in deze cursus behalve theoretische kennis over stress, overspannenheid en burn-out, ook veel vragen die je helpen om jezelf te leren kennen. Daarmee creëer je inzicht in wat jij nodig hebt, of juist niet. En zo leer je stap voor stap de symptomen, oorzaken en oplossingen te vinden, die jou gaan helpen om de balans weer terug te krijgen. De oefeningen en opdrachten kunnen confronterend of juist verhelderend zijn; ze zijn met liefde voor jou bedacht zodat je het licht in jou weer kunt laten schijnen.

Herken je jezelf of iemand in je naaste omgeving in het volgende:

 • Je bent doorlopend moe
 • Je slaapt slecht of je hebt nachtmerries
 • Je hebt vaak en aanhoudend hoofdpijn of buikpijn
 • Je ervaart rug-, nek-, en gewrichtspijn
 • Je weerstand laat te wensen over
 • Je voelt je opgejaagd en rusteloos
 • Je hebt paniekaanvallen of bent vaak angstig
 • Je piekert, bent prikkelbaar en voelt je futloos
 • Je bent onzeker, je concentratie is verminderd
 • Je bent vergeetachtig en besluiteloos
 • Alles is teveel, je kunt niet meer genieten

 

Dan is de kans aanwezig dat je een burn-out hebt, of gaat krijgen. In deze online cursus ontdek je hoe je de burn-out te lijf gaat, om weer zicht en grip te krijgen op je leven en je tegen bovenstaande symptomen volmondig ‘nee’ kunt zeggen.

Combideal: themapakketten online cursus Van Burn-out naar balans

Tip: in onze webshop hebben we een prachtig aanbod aan pakketten met spirituele artikelen, die heel goed van pas komen bij deze online cursus. Wanneer je zo’n themapakket bestelt in combinatie met de online cursus, krijg je ook nog eens ruim € 100 korting op het pakket! Kijk snel op de webshop en kies je mooiste themapakket in combinatie met de online cursus!

De opbouw van de cursus

De zeven modules van de online cursus Van Burn-out naar Balans zijn gemaakt vanuit een holistische visie. In elke module worden stress, overspannenheid en burn-out op een holistisch niveau bekeken. Je doet zelfonderzoek, houdt een dagboek bij en zo kom je erachter wat jouw valkuilen, uitdagingen én kracht zijn. De oefeningen en opdrachten zijn er op gericht om jou op een liefdevolle manier weer bij jezelf te laten komen en jezelf lief te hebben, zodat je weer goed voor jezelf leert zorgen en weet wat wel en niet goed voor je is.

Na de cursus ben je (weer) in staat om verantwoordelijkheid te nemen en je grenzen aan te geven. Je kunt vertrouwen op je intuïtie en weet de balans vast te houden. Je gaat groeien en manifesteren. Je neemt regie over je leven weer in eigen hand.

In  elke module vind je de volgende onderdelen:

een deel theorie
vragen en opdrachten
verschillende oefeningen, meditaties en visualisaties

Kosten, aanmelden en tijdsduur

De online cursus Van Burn-out naar Balans kent geen tijdsgrens. Omdat burn-out een langdurig proces kan zijn, kun je zolang over de modules doen als voor jou nodig is. Als het nodig is, kun je alle modules, de opdrachten en oefeningen steeds weer herhalen. Als je je eigen tempo aanhoudt, bereik je het mooiste resultaat.

De kosten voor de online cursus zijn € 199,-. Na je aanmelding ontvang je een inlogcode, waarmee je direct kunt starten.

Aanmelden cursus