Home / Nieuws / Ontwerp je eigen 2022: webinar KUKURU

Ontwerp je eigen 2022: webinar KUKURU

Op 7, 8 en 9 januari organiseert KUKURU, de podcast van Giel Beelen het gratis online webinar ’Ontwerp je eigen 2022!’. Tijdens dit event geven verschillende experts online workshops en lezingen over voeding, mindset, beweging, slaap, meditatie, zelfheling en nog veel meer.

Founder Marjolein Berendsen is ook één van deze experts en zij geeft een interactieve lezing met als onderwerp ‘Zo creëer jij je mooiste leven’. Hoe kun je jezelf manifesteren zoals je werkelijk bent, zodat je volledig leeft vanuit je kern? Wat is holisme en hoe kun je dit in je leven integreren om weer helemaal in balans te komen? Ook zal Marjolein een prachtige meditatie begeleiden, om iedereen die meedoet te laten ervaren hoe het is om thuis te zijn bij zichzelf, in je essentie. Daarmee kan iedereen die dat wil de eerste stappen zetten om zijn of haar mooiste leven te creëren. Een prachtige start van 2022!

Naast Marjolein doen ook andere bekende namen mee aan dit super mooie evenement, zoals Jan Geurtz, Edwin Selij, Christine Beijnen en Albert Sonnevelt. Elke spreker heeft een mooi onderwerp dat jou kennis, inspiratie en motivatie zal geven om je eigen 2022 te ontwerpen.

Wil jij ook je mooiste leven creëren? Meld je dan nu aan voor het webinar op de website van KUKURU. Deelname is gratis.

 

Anderen lazen ook

 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog
 • 08.01.2024

  De invloed van vorige levens en karma

  Lees de blog