Home / Nieuws / Opening ZoMa Moerkapelle

Opening ZoMa Moerkapelle

Op zaterdag 25 september a.s. van 12.00 tot 15.00 uur is het feest in Moerkapelle. Dan openen we namelijk officieel de deuren van ons nieuwe pand en iedereen is bij deze van harte uitgenodigd om hier bij te zijn.

Voor ZoMa Opleidingen betekent het nieuwe pand weer een grote stap in onze missie: verspreiden van licht, liefde en bewustwording. In het nieuwe pand zijn er maar liefst vijf lokalen over twee verdiepingen en dat houdt in dat we nog meer mensen kunnen opleiden tot Holistisch Therapeut en Reiki Trainer en nog meer Reiki cursussen kunnen geven. Reden genoeg voor een feestelijke opening van het pand.

De buitenzijde van het pand in Moerkapelle

Wat kun je verwachten?

Allereerst krijg je een warm en liefdevol welkom bij aankomst. Als je wilt, kun je een rondleiding krijgen door het pand. Zo kun je meteen de echte ZoMa-sfeer proeven, want uiteraard is die ook hier doorgevoerd. Er zijn hapjes en drankjes en voor de kinderen is er een springkussen. Het wordt een hele gezellige middag, waarop je in een ongedwongen sfeer kennis kunt maken met onze nieuwe locatie. En wie weet ontmoet je je toekomstige studiegenoten?

ZoMa-sfeer in Moerkapelle

Omdat we ons eigen parkeerterrein nodig hebben voor de catering, vragen we je om in de nabije omgeving te parkeren. Je vindt de adres- en routegegevens op deze pagina.

Wil je ook komen? Meld je dan aan via onderstaande button zodat we rekening kunnen houden met je komst.

We zien je heel graag op 25 september in Moerkapelle!

Aanmelden opening Moerkapelle

Anderen lazen ook

 • 04.06.2024

  Marjolein over haar reis naar Bosnië

  Lees de blog
 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog