Spread the love: Reiki in het Braamhuis

Op 5 juni a.s. zal Marjolein Berendsen, founder van ZoMa Opleidingen, een lezing en een workshop over Reiki geven in het Braamhuis in Zevenaar. (Ex-)kankerpatiënten, hun familieleden, nabestaanden en naasten vinden in het Braamhuis steun, aandacht en zorg.

Het Braamhuis is een inloophuis voor deze doelgroep en biedt een aangename plek waar de mens centraal staat. Het inloophuis geeft de mogelijkheid voor contact en verbinding met lotgenoten door het bieden van aandacht, informatie en activiteiten.

Thema-avond Reiki

Reiki biedt ontspanning en verlichting door de helende werking van universele energie. Marjolein vertelt op de thema-avond in het Braamhuis wat Reiki is, hoe Reiki kan worden ingezet en wat je er bij jezelf en bij anderen mee kunt bereiken. Ook zal ze de bezoekers van de avond in een workshop zelf laten ervaren hoe het is om Reiki te ontvangen en wat iemand zelf kan doen met Reiki. Ze leert de geïnteresseerden om meer in balans te komen, rust te ervaren en het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren.

De liefdevolle, zachte werking van Reiki kan heel heilzaam zijn voor de doelgroep van het Braamhuis. De thema-avond wordt daarom speciaal georganiseerd voor deze doelgroep; om kennis te laten maken met Reiki, de werking ervan te ervaren én om licht en liefde te verspreiden. De avond duurt van 19.30 tot 21.00 uur; aanmelden kan bij het Braamhuis. Kijk daarvoor op www.braamhuis.nl . Hier vind je ook alle info over dit liefdevolle inloophuis!