Home / Nieuws / Webinar 3 nov – Hanneke Peeters en Marjolein Berendsen

Webinar 3 nov – Hanneke Peeters en Marjolein Berendsen

Op 3 november om 20.00 uur gaat onze founder Marjolein Berendsen in gesprek met Hanneke Peeters, oprichtster van Rock Your World. Selfcare, je dromen waarmaken en non-dualiteit zijn onderwerpen waar zowel ZoMa Opleidingen als Hanneke Peeters zich mee bezighouden. Mooie overeenkomsten waar op 3 november een prachtig webinar uit voortkomt.

In dit gratis webinar komen niet alleen deze overeenkomsten aan bod, maar wordt er ook gesproken over het ondernemerschap als moeder, over ambities, manifesteren, holistisch zijn en nog veel meer. Ook dit belooft weer een hele interessante webinar te worden vol informatie, inzichten en inspiratie. Zo krijg je praktische tips voor het toepassen van selfcare bij hoogsensitiviteit en gaan Marjolein en Hanneke in op leren ontvangen, jezelf niet meer wegcijferen en hoe je beter kunt leren aarden.

Heb je zelf vragen die interessant zijn voor dit webinar, dan kun je deze voor 3 november insturen naar maureen@zoma-opleidingen.nl. Wie weet komt jouw vraag wel aan bod!

In deze podcast krijg je alvast een voorproefje van de onderwerpen die in het webinar besproken worden.

Wil je hier ook bij zijn? Meld je dan aan via onderstaande button. Je ontvangt dan een Zoomlink in je mailbox, waarmee je op 3 november kunt meedoen. Deelname is gratis!

Aanmelden Webinar

Anderen lazen ook

 • 04.06.2024

  Marjolein over haar reis naar Bosnië

  Lees de blog
 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog