Home / Nieuws / ZoMa ‘Hooggevoeligheid als kracht’-challenge!

ZoMa ‘Hooggevoeligheid als kracht’-challenge!

Van 13 t/m 20 juni organiseert ZoMa Opleidingen de ‘Hooggevoeligheid als kracht’-challenge op Instagram en Facebook. In het kader van de Week van de HSP zullen we iedere dag extra aandacht besteden aan hooggevoeligheid.

En in het bijzonder aan hoe iemand deze mooie eigenschap als hsp (hoogsensitief persoon) kan gebruiken om er zijn of haar grootste kracht van te maken. Want hooggevoelig zijn lijkt soms misschien lastig, maar dat is het absoluut niet als je er op de juiste manier gebruik van maakt: door goed naar jezelf te luisteren én voor jezelf te zorgen.

De komende zeven dagen, vanaf zondag 13 juni, lees je in de Stories/Verhalen van Instagram (@zoma.opleidingen) en Facebook (@ZoMa Opleidingen) waardevolle informatie, tips en oefeningen om je hooggevoeligheid als kracht te leren gebruiken. En je kunt ook nog eens een mooie prijs winnen als je deze challenge gaat volgen: onze online cursus ‘Hooggevoeligheid als Kracht’!

Wil jij ook weten hoe jij je hooggevoeligheid in je voordeel kunt gebruiken? En wil je ook nog eens kans maken op die mooie, verdiepende en intensieve online cursus? Volg dan onze social media kanalen, houd hierop onze Stories/Verhalen vanaf 13 juni goed in de gaten en doe ook mee met de ZoMa ‘Hooggevoeligheid als kracht’-challenge!

 

 

Anderen lazen ook

 • 15.09.2023

  De 5 kenmerken van een Spiritueel Coach

  Lees de blog
 • 14.08.2023

  Paul Vossen: Ik gaf mezelf over aan de flow van het leven

  Lees de blog
 • 09.08.2023

  Interview met Eva Alberda: Ik merkte meer synchroniciteiten in mijn leven

  Lees de blog