Zondag 2 juni inloopmiddag bij ZoMa Holistisch Centrum in Westervoort

Op zondag 2 juni is er van 11.00 tot 17.00 uur een bezielende inloopmiddag op het ZoMa Holistisch Centrum aan de Sonnedach in Westervoort. Er is ruim gelegenheid om kennis te maken met de verschillende therapeuten die hun praktijk hebben in het Holistisch Centrum.

Inloopmiddag
Achterste rij v.l.n.r.: Mandy Verhoeff, Nancy Snijders, Ilona Bosman, Marjolein Berendsen, Margriet Homma, Martijn Melis, Petra de Jong, Desiree Bouman. Vooraan v.l.n.r.: Laura Tutuarima, Jennifer Demeijer – Van Driel, Charissa Kruisenga.

U kunt gratis deelnemen aan workshops en tijdens de gratis korte behandelingen & sessies zelf ervaren wat de verschillende behandelingen voor u kunnen betekenen. Daarnaast kunt u vragen stellen over de behandelingen en therapieën die de therapeuten aanbieden. Ook de
trainers en een aantal studenten van ZoMa Opleidingen zullen aanwezig zijn.

Over ZoMa Holistisch Centrum
In april 2018 is het ZoMa Holistisch Centrum geopend aan de Sonnedach 1, te Westervoort. Het pand, bij velen bekend als het voormalig
consultatiebureau, is volledig gerenoveerd en straalt sindsdien vooral rust, bezinning en een prettige warmte uit. Een zeer fijne atmosfeer om in te werken en uw behandelingen te ondergaan.
De therapeuten van het centrum en ZoMa Opleidingen willen u dan ook van harte uitnodigen om deze sfeer te komen proeven en uitleg te krijgen over holistische behandelmethoden. Een kleine greep uit de behandelingen en workshops waar u veelal gratis aan kunt deelnemen:
Kom volledig tot rust tijdens een meditatie of klankschaal massage. Leer hoe u met de krachtige werking van essentiële oliën uw chakra’s in balans kunt brengen. Ontdek hoe u uw kind en uzelf kunt ondersteunen in deze hectische wereld en leer over de magie van edelstenen, remedies, klankschalen en koshi’s.
U kunt informatie krijgen over wandelcoaching, hypnotherapie of een Foto Reading laten doen. Daarnaast is er bij Haveli Arts de mogelijkheid om een echt Haveli-tempeltje te maken (5 euro voor volwassenen).

Het programma duurt van 11.00 tot 17.00 uur.
Locatie is: ZoMa Holistisch Centrum, Sonnedach 1, 6931 JA, Westervoort.
Meer informatie over het programma vindt u op de facebook.com/ZoMaHolistischCentrum of mail met Zoma.HC@gmail.com.

Een volledig overzicht van de verschillende workshops en korte behandelingen
Vanaf 11.00 uur kunt u deelnemen aan de workshops (meerdere deelnemers per sessie) Chakra Healing met essentiële oliën, Meditaties, Kinderyoga, Workshops voor kinderen, Denkvrienden (kind & ouder), Healing & Reading with Angels, Hypnotherapie informatie sessie en Wandelcoaching.
U kunt zich inschrijven voor persoonlijke korte behandelingen/ sessies Foto reading, Klankschaal massage, behandeling ‘De magie van edelstenen & remedies’, behandeling ‘Klankschalen & betoverende energie van Koshi’s’ en Reiki behandelingen.
Tenslotte kunt u ook uw eigen Haveli-tempeltje maken (5 euro per volwassene).
Voor aanvullende informatie of wanneer u alvast een plekje wilt reserveren kunt u kijken op facebook.com/ZoMaHolistischCentrum of een mail sturen naar Zoma.HC@gmail.com.