Home / Nieuws / Interview in Happinez

Interview in Happinez

Happinez Marjolein BerendsenKort geleden werd Marjolein Berendsen, founder van ZoMa Opleidingen, geïnterviewd door Happinez, het lifestyle magazine voor wie op zoek is naar verdieping, verrijking en verwondering. Het complete interview lees je in de nieuwste editie, die nu in de winkels ligt.

Happinez interview Marjolein

Betekenis geven aan je leven en je thuisvoelen bij jezelf zijn, zodat je vrij, gezond en gelukkig kunt zijn, verdienen volgens zowel Happinez als Marjolein veel aandacht en Marjoleins expertise van en ervaringen met holisme zijn dan ook het onderwerp van dit mooie interview.

Marjoleins boeken ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’ vormen een belangrijk onderdeel van gesprek in het artikel. Dat is niet zo gek, omdat holisme de rode draad vormt in al het werk van Marjolein met haar opleidingsinstituut ZoMa Opleidingen. Hoe kun je echt gelukkig en gezond zijn, vanuit je kern en hoe kun je holisme daarbij toepassen om de mooiste versie van jezelf te zijn? Je leest het in het interview in Happinez.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je vindt deze editie van Happinez nu in de boekhandels, of bestel het magazine online via www.happinez.nl

Veel leesplezier!

 

Anderen lazen ook

 • 15.09.2023

  De 5 kenmerken van een Spiritueel Coach

  Lees de blog
 • 14.08.2023

  Paul Vossen: Ik gaf mezelf over aan de flow van het leven

  Lees de blog
 • 09.08.2023

  Interview met Eva Alberda: Ik merkte meer synchroniciteiten in mijn leven

  Lees de blog