Home / Nieuws / Onze nieuwe online cursus is beschikbaar!

Onze nieuwe online cursus is beschikbaar!

Holistisch leven in de praktijk

Tegelijk met de officiële publicatie van de boeken ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’ van Marjolein Berendsen, lanceert ZoMa Opleidingen haar nieuwe online cursus ‘Holistisch leven in de praktijk’. Deze cursus biedt een praktische verdieping op de boeken, om op elk moment van de dag thuis te kunnen blijven in jezelf.

In de boeken word je op een liefdevolle manier begeleid naar het thuiskomen in jezelf: je essentie, waar je licht, liefdevol en oordeelvrij kunt zijn. Holistisch leven is leven vanuit de verbinding met je essentie. Door holisme in je leven te integreren, bied je jezelf de meest waardevolle manier van leven: moeiteloos, gezond en gelukkig. De mooiste versie van je leven én van jezelf!

De online cursus biedt op een toegankelijke en praktische manier allerlei oefeningen en methodes aan om de verbinding met je essentie in stand te houden. Ook wanneer het even moeilijk voor je is. Elke dag opnieuw sta je voor nieuwe uitdagingen, word je geprikkeld en uitgedaagd om bij jezelf weg te gaan. Met de online cursus leer je om ook dan écht thuis te blijven bij jezelf. Elke dag, in elke situatie en op elk moment. Je maakt kennis met allerlei methodes, doet meditaties en visualisaties, leert reflecteren en ontdekt wat de natuur je allemaal te bieden heeft. Je ontdekt wat wel en niet bij jou past en zo stel je je eigen ‘magische toolbox’ samen met alles wat jij nodig hebt om in je dagelijks leven (werk, gezin, sociaal leven, etc.) altijd bij jezelf te kunnen blijven.

Heb je interesse? Lees dan verder voor uitgebreide informatie en ontvang € 100 korting op je aanmelding:

Online cursus Holistisch leven in de praktijk

Anderen lazen ook

 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog
 • 08.01.2024

  De invloed van vorige levens en karma

  Lees de blog