Online cursus Holistisch leven in de praktijk

thuisblijven bij jezelf

De online cursus ‘Holistisch leven in de praktijk’ is een verdiepende aanvulling op de boeken ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’ van Marjolein Berendsen. In de boeken word je op een liefdevolle manier begeleid naar het thuiskomen in jezelf: je essentie, waar je licht, liefdevol en oordeelvrij kunt zijn. Met de online cursus als praktische aanvulling op de boeken valt alles op zijn plek: hiermee leer je om ook écht thuis te blijven bij jezelf, elke dag opnieuw.

De cursus is, net als de boeken, ontwikkeld om jou de mogelijkheid te bieden de allermooiste versie van jezelf te zijn en je mooiste leven te leven. Een liefdevol, licht, gezond en gelukkig leven is voor ieder mens mogelijk en is jou ook echt gegund. Door jezelf te leren kennen zoals je werkelijk bent en al je holistische niveaus daarbij te onderzoeken en te helen, kom je helemaal in balans en sta je volledig in je eigen, authentieke kracht.

Accreditatie

De online cursus ‘Holistisch leven in de praktijk’ is geaccrediteerd door KTNO. Wanneer je bent aangesloten bij een beroepsvereniging, krijg je studiepunten wanneer je de online cursus met succes hebt gevolgd. Met de accreditatie wordt de kwaliteit van de cursus gewaarborgd.

Waarom holistisch leven?

Holistisch leven betekent dat je de verantwoording neemt voor je eigen leven, voor alles wat je doet, denkt en voelt. Zo leer je omgaan met tegenslagen, negatieve gedachten, pijn en bijbehorende emoties. Het is een levenswijze waarin je bewust bent, verbonden met alles om je heen en bovenal: met jezelf. Van daaruit straal je licht en liefde uit Wanneer je deze spirituele reis maakt en weet dat alles er mag zijn, dan kom je altijd weer terug bij wie je écht bent: thuis in je essentie.

Bij holistisch leven is bewustwording is altijd het sleutelwoord. Het is een spirituele reis die je laat zien wie je werkelijk bent. Door bewust te zijn van wat jij nodig hebt, op elk holistisch niveau,  kun je leren dat je alles kunt loslaten wat jou niet dient. Dat je je gedachten kunt beïnvloeden, omdat je ze niet bént, maar dat je ze slechts hebt. Vanuit een holistische  zienswijze kun je elke dag, in elke situatie afwegingen maken in de dingen die dagelijks op je af komen. De cursus leert je praktische methodes en oefeningen die je in de dagelijkse praktijk kunt toepassen, zodat je altijd kunt thuisblijven in jezelf!

Preview Holistisch leven in de praktijk

Voor wie is de cursus bedoeld?

Wanneer je de boeken ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’ hebt gelezen, dan vallen met deze online cursus alle puzzelstukjes op hun plek. Van thuiskomen in jezelf, naar thuis blijven en Zijn! Maar ook wanneer je de boeken niet hebt gelezen, biedt deze cursus je heel veel nieuwe inzichten, inspiratie en motivatie: om je mooiste leven te leven en de mooiste versie van jezelf te zijn!

Zoek je nog meer verdieping en inzicht in jezelf en kun je praktische tools gebruiken om elke dag, in elke situatie, de verbinding met je essentie te blijven behouden? Wil je echt holistisch leven, vanuit je essentie, in licht en liefde, zonder oordelen, verwachtigen en voorwaarden? Dan is deze online cursus voor jou!

Integreer holistisch leven in je dagelijkse praktijk!

Na het afronden van de cursus heb je allerlei methodes en tools in handen om holistisch leven in je dagelijkse leven te kunnen integreren. Met jouw magische toolbox, die je gedurende de cursus samenstelt, weet je elke uitdaging aan te gaan: in je werk, je gezinsleven, je sociale leven en al je dagelijks bezigheden. Vanuit jouw bewustzijn kun je altijd weer die verbinding met je essentie in stand houden en weet je wat jij wel en niet nodig hebt om holistisch gezond en gelukkig te zijn.

Hoe is de cursus opgebouwd?

De online cursus bestaat uit zeven modules met elk vier hoofdstukken. In elk hoofstuk vind je een deel theorie, praktische oefeningen, ideeën voor methodieken en opdrachten. Alles wat je in de theorie leert, breng je met de opdrachten en oefeningen meteen in de praktijk. Zo ontdek je misschien nieuwe methodes of andere manieren van toepassen en kun je zelf ervaren wat wel en niet bij jouw leefwijze past. Je vindt antwoord op de vraag wat jij wel en niet nodig hebt, en die antwoorden liggen in jezelf, thuis in je essentie.

Na het afronden van de cursus volgt een korte vragenlijst en na insturen hiervan ontvang je een certificaat. Daarmee is de cirkel rond en ben je in staat om holistisch leven in je dagelijkse praktijk te integreren. Een gezond en gelukkig leven, in verbinding met alles en iedereen, dat is je gegund!

Kosten, aanmelden en tijdsduur

Je kunt de online cursus ‘Holistisch leven in de praktijk’ volledig op je eigen tempo doen. We adviseren echter om elke week één module te doen, zodat je alle tijd hebt om alles wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen en echt te doorvoelen. Maar heb je meer of juist minder tijd nodig, dan is dat natuurlijk ook helemaal oké. Voel wat bij jou past; alleen daarmee haal je alles uit de cursus én uit jezelf.

De kosten voor de online cursus zijn € 199. Na je aanmelding ontvang je een inlogcode, waarmee je direct kunt starten. Bewaar deze code goed! Meld je nu aan en integreer holistisch leven in de praktijk:

Aanmelden Holistisch leven in de praktijk