Home / Nieuws / Holistisch opvoeden: podcast met Kek Mama

Holistisch opvoeden: podcast met Kek Mama

Hoe kun je een holistische visie inzetten in de opvoeding van je kind? En wat levert het jullie samen op? Marjolein ging erover in gesprek met Kek Mama.

Marjolein te gast bij Kek Mama

Holistisch opvoeden is niets minder dan op alle verschillende holistische niveaus aandacht geven aan jezelf én aan je kind. Dit zorgt voor een sterkere verbinding en de ontwikkeling van kracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde. In de nieuwste podcast van Kek Mama, de nummer 1 glossy voor moeders met kinderen tot 12 jaar, praten Kek Mama-medewerkers Eline Olde Kalter en Bonne Kerstens met onze founder Marjolein Berendsen over dit mooie onderwerp.

Wat is holistisch opvoeden eigenlijk? En hoe kun je het toepassen, zodat zowel jij als je kind in balans zijn? Als jij als ouder de mooiste versie van jezelf leeft, dan kun je dit je kinderen ook meegeven. Oftewel: practice what you preach!

Je hoort het allemaal in deze podcast, die je vanaf nu kunt beluisteren via Spotify, de website van Kek Mama en op onze podcast-pagina:

Luister naar de podcast

Tip: kijk vooral even op de link naar de website van Kek Mama, want daar vind je een mooie kortingscode voor de online cursus Holistisch Opvoeden van ZoMa Opleidingen!

 

Anderen lazen ook

 • 15.09.2023

  De 5 kenmerken van een Spiritueel Coach

  Lees de blog
 • 14.08.2023

  Paul Vossen: Ik gaf mezelf over aan de flow van het leven

  Lees de blog
 • 09.08.2023

  Interview met Eva Alberda: Ik merkte meer synchroniciteiten in mijn leven

  Lees de blog