Home / Nieuws / Wat een feest!

Wat een feest!

Het is alweer een paar weken geleden, het Zomerfeest op 28 juni jl. Maar de gezelligheid, de grote belangstelling, mooie verhalen, verbindingen en de geweldige sfeer blijven nog wel even hangen. Met recht een feest om niet te vergeten!

ZoMa Opleidingen organiseerde het feest speciaal voor alle community-leden, omdat het instituut dit jaar tien jaar bestaat. Dankzij alle studenten en cursisten die zich in al die jaren bij ZoMa hebben aangesloten! In zomerse sferen werd er volop genoten van Spaanse tapas, heerlijke drankjes en de mooie herinneringen en verhalen die onderling gedeeld werden.
Voorafgaand aan het feest vroeg ZoMa Opleidingen aan de community-leden om een review achter te laten op Trustpilot. Iedereen die hier aan meedeed, maakte kans op een prachtig cadeau: een health box met allemaal spirituele artikelen, zoals een chakra staaf, een set inspiratiekaarten, een pendel en meer. Maar liefst vijf deelnemers van de actie werden verrast met deze mooie health box.

De Spaanse tapas waren natuurlijk niet zomaar gekozen voor deze avond. Gezien de retraites die vanaf september 2019 worden georganiseerd, werd op het feest alvast even een voorproefje genomen van de Spaanse sfeer. De retraites vinden plaats in Valencia op een prachtig landgoed, nabij het strand. Kijk hier voor informatie, data en voorwaarden.

Iedereen die op het feest was, heeft meegeholpen om het tot zo’n enorm gezellige avond te maken. ZoMa Opleidingen is dankbaar voor al het moois dat deze avond heeft gebracht!

Onderstaand filmpje geeft een impressie van de geslaagde avond; gezelligheid en verbinding ten top. Kijk zelf maar:

Anderen lazen ook

 • 24.01.2024

  De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

  Lees de blog
 • 10.01.2024

  Kwetsbaarheid en veiligheid

  Lees de blog
 • 08.01.2024

  De invloed van vorige levens en karma

  Lees de blog