Winactie: doe mee en win de online cursus ‘Holistisch leven in de praktijk’!

Vanaf 3 mei zijn de boeken van Marjolein Berendsen verkrijgbaar in de webshop van ZoMa Opleidingen, via de uitgever en via verschillende online boekhandels. Om deze bijzondere dag samen met iedereen die de boeken heeft besteld of nog gaat bestellen te vieren, hebben we een hele mooie winactie bedacht.

Als je tussen 3 en 16 mei de boeken bij ZoMa Opleidingen bestelt, doe je automatisch mee met de winactie: je maakt dan kans om de nieuwe online cursus ‘Holistisch leven in de praktijk’ cadeau te krijgen! We geven vijf gratis cursussen weg in de periode van 3 t/m 16 mei!

Heb je de boeken al besteld vóór 3 mei, tijdens de pre-order? Ook dan maak je kans om de online cursus te winnen! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een review schrijven over de boeken op Bol.com. Stuur ons vervolgens een e-mail (info@zoma-opleidingen.nl) met jouw recensie, zodat we weten dat je meedoet met de actie. We kiezen vanaf 3 mei elke maand twee winnaars uit deze reviews!

Doe je ook mee met de winactie? Bestel dan nu jouw boeken of plaats je review op Bol.com en wie weet win jij deze mooie online cursus t.w.v. € 199!