Home / MIR Methode

MIR Methode

Wat is de MIR Methode? MIR betekent vrede in het Russisch. Dat is wat de MIR methode de wereld zal brengen wanneer iedereen zichzelf kan genezen. De MIR methode is een gratis methode voor zelfgenezing.

De opdrachten

De MIR methode bestaat uit ongeveer 9 opdrachten, die hardop moeten worden uitgesproken in een specifieke volgorde. Elke opdracht wordt 3 keer herhaald, voordat je naar de volgende opdracht gaat. Je doet dit terwijl je met je hand over je blote huid strijkt. De MIR methode zal je beschermen, in evenwicht houden en aarden, terwijl het je lichaam programmeert om tegelijkertijd gezond te zijn. Door liefdevol over je huid te aaien, raak je ontspannen. Vanuit die ontspanning is je onderbewustzijn bereid om de opdrachten (de 9 stappen) te realiseren.

Oefen twee keer per dag met de MIR methode

Deze methode moet 2 keer per dag worden gedaan, gedurende 4 weken of langer. Je kunt ze direct achter elkaar doen of met wat tijd ertussenin. Elke keer duurt het ongeveer 2 minuten. De uitvinder van de MIR Methode is Mireille Mettes. Ze is een mooie ziel en ze leert deze methode gratis op haar websites aan de wereld.

Energie bewaken met Reiki

Gratis e-book Energie bewaken met Reiki

Reiki is naast de MIR methode ook een manier om jezelf te helen. Door handopleggingen activeer je namelijk je zelfhelend vermogen. In dit e-book lees hier alles over.

E-book downloaden

Wat is de MIR Methode?

De naam ‘MIR’ staat voor Mental and Intuitive Reset. De MIR Methode is een unieke zelf herstellende methode. Het is bedoeld voor mensen met emotionele en / of lichamelijke klachten die er zelf graag wat aan willen doen. De methode activeert de zelf herstellende krachten van je lichaam. Wat je moet doen om dit te bereiken, kun je doen in het comfort van je eigen huis en helemaal alleen. Het is heel eenvoudig en zeer effectief. Met deze methode laat je overtollige ballast los op een simpele en doeltreffende manier

MIR methode

De 9 stappen van de MIR-Methode

Zeg de stappen hardop en herhaal elk commando 3 keer en ga dan naar de volgende. Aai met je hand over je blote huid terwijl je de commando’s herhaalt.

  • Stap 1. Optimaliseer de zuurgraad.
  • Stap 2. Ontgift alle giftigheid.
  • Stap 3. Maak vader los. Maak moeder los.
  • Stap 4. Wis meridianen.
  • Stap 5. Vul alle tekorten aan.
  • Stap 6. Hormoonsysteem in evenwicht brengen.
  • Stap 7. Vervul basisbehoeften.
  • Stap 8. Optimaliseer chakra’s en aura.
  • Stap 9. Verduidelijk missie.

Terwijl je de commando’s uitspreekt, blijf je met je hand de blote huid van je andere hand strelen of je arm / been / rug / hoofd / borst / chakra, etc.

MIR methode

Je kunt de plek vervangen als je het gevoel hebt dat je een andere plek moet aanraken, streel altijd op de blote huid. Voer de 9 opdrachten de eerste 4 weken tweemaal daags uit. Het duurt een keer 2 minuten, in totaal 4 minuten per dag.

Twee keer per dag MIR-methode

Na 4 weken ga je door of doe je het een keer per dag. Je kunt het doen wanneer je maar wilt. Maar wanneer je voor het eerst met de MIR begint, kunt je dit het beste een paar maanden lang twee keer per dag blijven doen voor het beste resultaat. De twee keer per dag kunnen achter elkaar zijn of met wat tijd ertussen. Je hoeft het niet vaker te doen. Dat heeft Mireille al getest. Dus 2 keer per dag is voldoende.

De MIR-methode wordt je ook geleerd in de opleiding tot Holistisch Therapeut bij ZoMa Opleidingen. In het tweede leerjaar krijg je een verdiepend inzicht in de werking en toepassing van deze liefdevolle methode, zodat je dit ook bij je cliënten kunt toepassen. Omdat je als Holistisch Therapeut werkt met energie, is deze methode heel toepasselijk. Meer weten over onze opleiding? Volg één van onze infobijeenkomsten.