Wil je leren hoe je meer innerlijke rust kunt vinden?

Volg dan de online cursus Rust in je hoofd!

Heb je ook vaak last van een vol hoofd, en lijkt echte ontspanning maar niet te lukken? En wil je die rust in je hoofd weer kunnen voelen en ervaren? Dan zijn bewustwording en verbinding maken met je innerlijk essentieel. Daarmee ontdek je hoe je hoofd leeg kunt maken en spanning en negatieve energie buiten de deur kunt houden. De online cursus Rust in je hoofd is voor iedereen die meer verstilling, ontspanning en rust zoekt en die wil leren hoe je dit kunt vasthouden.

Wat heb jij nodig om de rust in je hoofd te kunnen bewaren? En wat zou voor jou juist goed zijn om te vermijden? Op deze vragen kun je antwoord vinden in de online cursus Rust in je hoofd.

Accreditatie

De online cursus Rust in je Hoofd is, net als andere online cursussen, geaccrediteerd door KTNO. Dat betekent dat je studiepunten ontvangt als je bent aangesloten bij een beroepsvereniging. Aan het einde van de laatste module vul je een vragenlijst in en na het insturen ontvang je een geaccrediteerd certificaat van deelname.

Wat levert meer rust in je hoofd je op?

Behalve het ervaren van ontspanning, kan rust in je hoofd nog veel meer voor je betekenen. Je bent meer aanwezig in je eigen lichaam, waarmee je bij je gevoel kunt blijven en nog meer vanuit je hart en vanuit je intuïtie kunt leven. Je creëert meer ruimte voor jezelf, om te zijn wie jij werkelijk bent. Daardoor kun je intenser genieten van het leven en stralen als de zon.

Met een stil hoofd leef je écht vanuit het nu: ervaringen en mooie belevenissen komen dieper en intenser bij je binnen, zodat je het echte geluk nog meer kunt ervaren.

Aanmelden Rust in je hoofd

Rust in je hoofd, hoe vind je dat?

In de online cursus maak je kennis met verschillende manieren die je kunnen helpen de rust in je hoofd weer te vinden. Hoe je je hoofd leeg kunt maken met behulp van meditatie, Reiki, ademhalings- en aardingsoefeningen, ga je leren in deze cursus. Ook maak je kennis met chakra’s, holisme en leer je bij jezelf naar binnen te kijken met behulp van zelfonderzoekstechnieken. In elke module ga je een stapje verder in je bewustwording en leer je steeds dieper de verbinding met jezelf op te zoeken.

Voor wie?

Deze online cursus is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan verdieping en inzicht in zichzelf, om meer rust en ontspanning te vinden en te leren om dit vast te houden. Ook voor wie nog geen ervaring heeft met Reiki, holisme, mediteren of andere mindfulness-methoden, is deze cursus geschikt. Jong, oud, man of vrouw: meld je aan en ervaar hoe je de rust in je hoofd kunt bewaren.

Combideal: themapakketten online cursus Rust in je hoofd

Tip: in onze webshop hebben we een prachtig aanbod aan pakketten met spirituele artikelen, die heel goed van pas komen bij deze online cursus. Wanneer je zo’n themapakket bestelt in combinatie met de online cursus, krijg je ook nog eens ruim € 100 korting op het pakket! Kijk snel op de webshop en kies je mooiste themapakket in combinatie met de online cursus!

De opbouw van de cursus

De online cursus Rust in je hoofd bestaat uit 4 modules. In elke module wordt het volgende aangeboden:

een deel theorie
vragen en opdrachten
verschillende praktische oefeningen

Per module verdiep je je steeds een stapje verder in de verbinding met jezelf en word je je steeds bewuster van wie je bent. Er vindt  geen toetsing plaats en er is geen tijdslimiet aan de modules gebonden. Je kunt de cursus dus op je gemak volgen, op tijden dat het voor jou uitkomt en zonder dat je voorkennis nodig hebt.

Kosten, aanmelden en tijdsduur

De online cursus Rust in je hoofd heeft geen tijdslimiet. Je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt, en de modules naar behoefte herhalen. In je eigen tempo kun  je het meest optimale uit de cursus en uit jezelf halen.

De kosten voor deze online cursus zijn € 149,-.  Na je aanmelding ontvang je een inlogcode, waarmee je direct kunt starten.

Klik hier om je aan te melden:

Aanmelden Rust in je hoofd