Van overleven naar voluit leven!

Wil jij weten wie je nu écht bent? Ben je er klaar mee om jezelf steeds te laten leiden door overlevingspatronen en de saboterende stemmetjes in je hoofd? Wil je ontdekken waar jouw talenten liggen en wat jouw zielsplan is? Verlang je ernaar eindelijk te zijn zoals je bent bedoeld te zijn en wil je een leven creëren zoals jij je dat wenst? Voel je je moe van het steeds maar overleven en wil je het leven vanaf nu voluit gaan leven?

Dan is de online cursus Leven vanuit je Ware Essentie voor jou!

Geaccrediteerd door KTNO

De online cursus Leven vanuit je Ware Essentie is geaccrediteerd door KTNO. Als deelnemer ontvang je na het insturen van een afsluitende vragenlijst een certificaat van deelname. Therapeuten en zorgverleners die bij een beroepsvereniging zijn aangesloten, krijgen studiepunten voor het afronden van de cursus. Met de accreditatie waarborgen we de kwaliteit van de cursussen.

Jouw persoonlijke zielenreis

In de online cursus Leven vanuit je Ware Essentie nemen we je mee op een persoonlijke en innerlijke zielenreis. Deze intensieve cursus laat jou kennismaken met jouw zielsverlangen en reikt je de nodige tools aan hoe jouw verlangen te volgen en hoe deze vorm te geven.

Deze magische reis voert je langs weerstanden, beperkende overtuigingen en overlevingspatronen, die je leert te ontmaskeren zodat je bewust wordt van jouw werkelijke potentie. Je leert de kracht van gedachten kennen, hoe je deze in kunt zetten én hoe jij je kunt focussen. We laten je de weg van moeiteloosheid zien en hoe de natuurwetten voor jou werken.

Alles om uiteindelijk aan te komen bij jouw verlangen. Jouw bestemming!

Inhoud Leven vanuit je ware essentie

In deze cursus leer je vanuit een holistische visie te kijken naar jezelf en de wereld om jou heen. Door het doen van zelfonderzoek ontdek je wie jij werkelijk bent en vooral wat je niet bent. Prachtige visualisaties, diepgaande geleide meditaties en bewustzijnsveranderende oefeningen brengen je terug bij je ware zelf.

Naarmate je vordert in de cursus, verandert je perspectief op jezelf en het Universum. Per module betreed je een steeds diepere laag van je ware essentie en ontdoe je je van alle beperkingen die jij jezelf hebt opgelegd. Je leert te kijken vanuit het perspectief van overvloed en onvoorwaardelijke liefde en ontdekt je unieke gaven en talenten. Je komt opnieuw in verbinding met jouw eigen innerlijke krachtbron. Op een liefdevolle wijze zul je opnieuw ontdekken wie je werkelijk bent, om vervolgens te kunnen zijn wie jij altijd hebt willen zijn.

Combideal: themapakketten online cursus Leven vanuit je ware essentie

Tip: in onze webshop hebben we een prachtig aanbod aan pakketten met spirituele artikelen, die heel goed van pas komen bij deze online cursus. Wanneer je zo’n themapakket bestelt in combinatie met de online cursus, krijg je ook nog eens ruim € 100 korting op het pakket! Kijk snel op de webshop en kies je mooiste themapakket in combinatie met de online cursus!

Voor wie?

Herken je iets van jezelf in het volgende?

  • Het lukt me niet om die droombaan te vinden
  • Ik ben bang om verkeerde keuzes te maken
  • Ik weet niet hoe ik mijn focus moet behouden
  • Ik trek maar niet de juiste partner aan
  • Vaak voel ik mij afgewezen en niet geliefd
  • Ik ben niet tevreden met mijn leven en mijzelf
  • Ik wil eindelijk mijn dromen verwezenlijken maar ik weet niet hoe en waar te beginnen
  • Ik ben er klaar mee om mij nog langer te laten leiden door mijn angsten, depressies en verslavingen

 

Dan is deze cursus écht iets voor jou. Het is tijd om voorgoed af te rekenen met alle beperkingen en de mooiste versie van jezelf te leven!

De opbouw van de cursus

De online cursus Leven vanuit je ware essentie bestaat uit 7 modules. In elke module wordt het volgende aangeboden:

een deel theorie
vragen en opdrachten
verschillende oefeningen, meditaties en visualisaties

Je wordt steeds bewuster en maakt naarmate de cursus vordert steeds dieper verbinding met je ware essentie. Voor deze cursus is voorkennis niet nodig; iedereen die de beste versie van zichzelf wil leven, kan deelnemen!

Kosten, aanmelden en tijdsduur

De online cursus Leven vanuit je ware essentie heeft geen beperking in tijdsduur. Je mag er zo lang over doen als je zelf nodig vindt, en alle modules kunnen zo vaak herhaald worden als je wilt. Wanneer je de cursus op je eigen tempo doet, haal je het mooiste resultaat.

De kosten voor de online cursus zijn € 199,-. Na je aanmelding ontvang je een inlogcode, waarmee je direct kunt starten. Je kunt je hieronder direct aanmelden! Klik hier:

Aanmelden Leven vanuit je ware essentie