Wat leer je tijdens een training Persoonlijke Ontwikkeling? Als je meer uit jezelf wilt halen en jezelf beter wilt leren kennen, dan kan een Persoonlijke Ontwikkeling training jou hiervoor de juiste handvatten geven. Verandering en zelfkennis staan aan de basis van persoonlijke ontwikkeling. Wie ben je? Waar sta je op dit moment in je leven? Wat zijn jouw kwaliteiten en drijfveren? Wat zijn je competenties en wat zijn je valkuilen?

Het beste van jezelf met een training persoonlijke ontwikkeling

Tijdens een training Persoonlijke Ontwikkeling leer je om het beste uit jezelf naar boven te halen. Dit doe je zonder jezelf daarbij te verliezen. Je leert om je eigen, vastgeroeste patronen te doorbreken, om zo de doelen die je al zo lang hebt eindelijk te kunnen realiseren.

Wil je ook ontdekken dat voeding meer is dan alleen eten en drinken? En wist je dat je ook je verlangens, wensen en behoeftes kunt voeden? Hoe je dat doet, leer je in de online cursus Holistisch Voeden. Door jezelf op al je niveaus te voeden, kom je weer helemaal terug in balans, bij je ware zelf.

Je kunt een training Persoonlijke Ontwikkeling puur voor persoonlijke doeleinden volgen, maar veel mensen doen het om beter te worden in hun werk. Het leert ze om effectiever met tijd om te gaan, om beter te communiceren met collega’s en gericht te kunnen werken aan de doelstellingen van de organisatie.

Training persoonlijke ontwikkeling

Na afloop van de training voelen ze zich zelfverzekerder en ervaren ze meer innerlijke rust. Dit helpt ze vervolgens om uitdaging beter aan te kunnen.

Je eigen kwaliteiten zien met een persoonlijke ontwikkeling training

Tijdens een Persoonlijke Ontwikkeling training worden diverse onderwerpen besproken. Zo leer je om inzicht te krijgen in hoe jij functioneert, oefen je met time management en krijg je inzicht hoe jij als persoon overkomt op jouw omgeving. Je leert om beter te communiceren en jezelf op een goede manier te presenteren. Als resultaat hiervan zul je zien dat je soepeler met anderen kunt samenwerken en dat de communicatie efficiënter is. Je voelt je hierdoor een stuk zelfverzekerder en doelgerichter. Zaken waar je voorheen moeite mee had, krijg je nu een stuk makkelijker voor elkaar.

Het resultaat van trainingen Persoonlijke Ontwikkeling

Training persoonlijke ontwikkeling

Nadat je een training Persoonlijke Ontwikkeling hebt gevolgd, zul je zien dat je een betere gesprekspartner bent geworden, omdat je je spreek-, en luistervaardigheden vergroot hebt. Het lukt je om je doelstellingen te realiseren op een assertieve, maar liefdevolle manier. Je hebt geleerd om jezelf te waarderen en lief te hebben en oordeelt niet (snel) over anderen.

In je werk hou je je niet alleen bezig met persoonlijke doelen, je bent ook meer gefocust op de organisatiedoelen. Daarnaast heb je geleerd om op een veel effectievere manier te werken.

Voor wie is een Persoonlijke Ontwikkeling training geschikt?

Als jij iemand bent die meer uit zichzelf wil halen en meer doelgericht wil werken, en daarbij op een kritische manier naar jezelf kunt kijken, dan is een training Persoonlijke Ontwikkeling een goede keuze. Jouw persoonlijke vaardigheden staan tijdens de persoonlijke groei training centraal. In de training zul je met behulp van rollenspellen, cases en presentaties werken aan je zelfverzekerdheid. Daarnaast leer je om doelgericht te functioneren.

Niet alleen leer je tijdens de training jezelf beter kennen, je leert ook hoe je op een effectievere manier met anderen om kunt gaan. Als je de houding ten opzichte van jezelf verandert, verander je eigenlijk ook al ten opzichte van anderen. Je hebt meer zelfvertrouwen en innerlijke rust gekregen en dit zorgt ervoor dat je makkelijker om kunt gaan met uitdagingen.

Trainingen Persoonlijke ontwikkeling bij ZoMa opleidingen

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal in de opleiding tot Holistisch therapeut bij ZoMa opleidingen. De opleiding is gebaseerd op vijf pijlers; Reiki, Zijnsoriëntatie, Holisme, Intuïtie en Methodieken.

Tijdens de opleiding leer je om diverse methodes in te zetten om dichter bij jezelf te komen, denk aan edelstenen, remedies, klankschalen, inzichtkaarten en opstellingen. In de opleiding Holistisch therapeut leer je ontdekken waar jouw kracht zit, zodat je dit in kunt zetten om anderen te helpen. Je bent van harte welkom op één van onze infobijeenkomsten.

Aanmelden Holistisch Therapeut

Training persoonlijke ontwikkeling