Home / Engelen medium

Engelen medium

Hoe communiceert een medium met engelen? Een medium beschikt over paranormale gaven en is in staat om met geesten of engelen te communiceren. Een medium kan boodschappen overdragen van niet-materiële entiteiten. Er worden hier verschillende soorten technieken voor gebruikt. Ieder medium heeft andere gaven, communiceert de boodschap op een andere manier en via andere wezens of boodschappers.

Hoe ontvangt een medium boodschappen van de engelen?

Een medium is een lichtwerker en kan op verschillende manieren boodschappen ontvangen van beschermengelen (aartsengelen) of geesten van overleden mensen. Dit kan via helderhorendheid, helderziendheid, heldervoelendheid, helderruikendheid en helderwetendheid.

Als je je intuïtie wilt ontwikkelen, dan is de online cursus Spiritueel ontwaken echt iets voor jou. In deze diepgaande cursus leer je alles over je intuïtieve vermogens, over de kracht van de natuur, de maan en dromen en kom je helemaal thuis bij jezelf. Je leert jezelf kennen, zoals je werkelijk bent. Een aanrader!

Helderhorendheid

Als een medium helderhorend is, kan hij of zij boodschappen van geesten, engelen, demonen of andere niet-materiële entiteiten horen. Deze boodschappen worden vervolgens overgedragen, maar er kan ook wederzijds gecommuniceerd worden.

Helderziendheid

Als een medium helderziend is, kan hij of zij boodschappen ontvangen in beeldvorm. Als voorbeeld zou je hier een kristallen bol kunnen noemen.

Heldervoelendheid

Als een medium heldervoelend is, kan hij of zij boodschappen ontvangen door middels van gevoel. Het kan komen in de vorm van emoties, maar ook via tastzin. Een medium die heldervoelend is, maakt vaak gebruik van voorwerpen van mensen die overleden zijn.

Helderruikendheid

Als een medium heldervoelend is, kan zij of zij de aanwezigheid ruiken van bijvoorbeeld engelen, maar ook van ziekten of de naderende dood.

Helderwetendheid

Als een medium helderwetend is, kan hij of zij dingen aanvoelen. Een goed medium kan hierbij ook onderscheid maken tussen de gevoelens die van het medium zelf zijn en de doorgekregen gevoelen van entiteiten.

Hoe legt een medium contact met engelen?

Mediums zijn in staat om met engelen te werken. Engelen worden gezien als onze beschermers, ze volgen ons en waken over ons. Engelen weten vaak beter wat er speelt dan wijzelf. Ze weten precies wat we nodig hebben in ons leven en wat juist niet. Als een medium werkt met engelen, zal hij of zij contact leggen en ervoor zorgen dat de cliënt hier meer informatie over krijgt. Dit kan door channeling, maar ook met behulp van engelenkaarten. De boodschappen die engelen hebben kunnen dan direct overgedragen worden.

Medium-angel

Een medium kan er ook voor zorgen dat je zelf kunt communiceren met de angels. Dit betekent wel dat je je open moet stellen voor het contact met engelen. Dit is helemaal niet moeilijk en hier kun je gewoon om vragen. Engelen staan altijd klaar om je te helpen en ze weten ook precies wat je nodig hebt.

Medium in verbinding met het universum

Ieder mens heeft een engel bij zich, ze staan ook wel bekend als gids. Engelen hebben de keuze gemaakt om ons hier op aarde te begeleiden. Zo proberen ze ons op het juiste pad te houden en ons te steunen wanneer we het nodig hebben. Wanneer je iets doet wat niet goed is, zullen ze er alles aan doen om je op je fouten te wijzen.

Binnen de opleiding tot Holistisch Therapeut van ZoMa Opleidingen leer je om je mediamieke gaven te ontwikkelen. Je kunt leren om zelf contact te leggen met angels, oftewel engelen en gidsen. Dit doe je op een manier waarbij je hand in hand staat met spiritualiteit, maar wel met beide benen op de grond. Kom dit ervaren op één van onze open avonden of meld je aan voor een proefles!