Hoe weet je of je een lichtwerker bent? Misschien ben je erg geïnteresseerd in spiritualiteit en alles wat daarmee te maken heeft en heb je veel respect voor alle lichtwerkers die liefde en licht over de wereld verspreiden. Misschien heb je altijd al een lichtwerker willen zijn, maar denk je dat het voor jou niet is weggelegd.

In dat geval hebben wij een boodschap voor jou: ook jij bent een lichtwerker! Het feit dat je verlangt naar het verspreiden van liefde en licht, is al een goede indicatie dat je gemaakt bent om liefde te verspreiden.

Wat is een lichtwerker?

Lichtwerkers zijn meestal oude zielen die zich bewust zijn van hun spiritualiteit, maar het allerbelangrijkste als lichtwerker is dat jij licht en liefde deelt met de wereld. Sommige lichtwerkers weten niet dat ze lichtwerkers zijn, omdat ze zich niet bezighouden met hun spirituele ontwikkeling. In de meeste gevallen komt er toch een moment waarop je tot inkeer komt. Je hebt het gevoel dat er iets mist in je leven en je wilt meer betekenen.

Op dat moment is er een onbewust besef dat je eigenlijk je helende kracht kunt gebruiken om mensen te helpen.
Lichtwerker zijn zit niet altijd in jou vanaf je geboorte, iedereen kan lichtwerker worden. Al wat je daarvoor hoeft te doen is je eigen vibratie verhogen en altijd handelen vanuit onvoorwaardelijke liefde. Of je nu een geboren lichtwerker bent of niet, als je liefde wil verspreiden kan het helpen om je vaak bezig te houden met mediteren, mindfulness en andere spirituele bezigheden, zodat je in contact kunt komen met je hogere zelf en jezelf steeds meer kunt ontwikkelen.

Hoe merk je of je klaar bent om lichtwerker te zijn? Je zal je anders voelen en zo weinig mogelijk geleid worden door je ego. Macht en populariteit interesseren je niet langer en je hebt een diep verlangen om anderen zoveel mogelijk te helpen. Vaak komen er ook paranormale waarnemingen naar boven. Je zult dingen heel anders gaan ervaren en momenten van helderziendheid, heldervoelendheid of helderwetendheid hebben. Je bent je bewuster van alles en vaak ook gevoeliger.

Wat is het doel van een lichtwerker?

Lichtwerkers zijn er om anderen te helpen. Ze begeleiden anderen op hun levenspad en zorgen ervoor dat ook zij ontwaken. Op die manier verhoogt de vibratie van de aarde en wordt de wereld weer een beetje mooier. Lichtwerkers doen dit vaak door hun helende energie te gebruiken om andere mensen te helpen. Je vindt ze vaak terug als mediums, Reiki Masters, paragnosten, Holistisch Therapeuten of andere spirituele beroepen.

Wil je graag liefde en licht verspreiden? Volg een Reiki cursus

Als je graag liefde wilt verspreiden, dan zal een cursus je daarbij goed kunnen helpen. Bij ZoMa Opleidingen kan je bijvoorbeeld verschillende Reiki cursussen volgen, waarin je leert om de chakra’s van mensen te helen, waardoor ze verlost worden van allerlei kwaaltjes.

Een Reiki cursus is de ideale manier om zelf spiritueel te ontwaken en je bewust te worden van je eigen helende kracht. Daarnaast helpt een cursus je ook met het vervullen van je doel: anderen helpen en verlichten!

Reiki Cursus 2