Home / Essentie therapeut

Essentie therapeut

Waarom een essentie therapeut je leven kan verrijken? Het leven komt met veel uitdagingen en het is niet altijd simpel om er alleen uit te geraken. Soms zit je vast en zie je geen uitweg. Gelukkig zijn er dan anderen die voor je klaarstaan. Wanneer het eventjes moeilijk wordt kan je bijvoorbeeld de hulp inschakelen van een essentie therapeut. Een essentie therapeut is zeker een meerwaarde in je leven!

Wat is een essentie therapeut?

Misschien heb je zelf nog nooit gehoord van essentie therapie en vraag je je af wat deze vorm van therapie precies inhoudt. In dat geval is het zeker interessant om deze vorm van therapie te ontdekken, want het zal je leven positief veranderen.

Essentie therapeut

Healing technieken van essentie therapie

Essentie therapie is een vorm van therapie waarbij lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele klachten worden aangepakt via allerlei healing technieken. Hierbij wordt rekening gehouden met de essentie van je persoon, vandaar ook de naam. Een essentie therapeut handelt vanuit een holistisch perspectief en stelt het wezen van de persoon centraal. Er wordt dus gekeken naar de oorzaak van je problemen en opzoek gegaan naar wie jij werkelijk bent. Een essentie therapeut zorgt er ook voor dat je je bewust wordt van de essentie van het leven en probeert je met behulp van een aantal technieken te healen en te laten groeien. Mogelijke healingtechnieken die een essentie therapeut gebruikt zijn:

  • aurareading
  • aurahealing
  • bach bloesems
  • focussen
  • energetische massage
  • signature cell healing
  • regressietherapie
  • voice dialoque

In de cursus Leven vanuit je ware essentie leer je vanuit een holistische visie te kijken naar jezelf en de wereld om jou heen. Door het doen van zelfonderzoek ontdek je wie jij werkelijk bent en vooral wat je niet bent. Je leert leven vanuit je ware essentie, liefdevol en oordeelvrij: zoals je écht bent.

Waarom een essentie therapeut je leven verandert

Wanneer het je allemaal eventjes te veel wordt of je het gevoel hebt dat je leven vastloopt, dan kunnen er lichamelijke en emotionele klachten ontstaan. Essentie therapie zorgt ervoor dat je een beter zicht krijgt op waarom deze klachten ontstaan. Op die manier kan je dus toekomstige klachten beter vermijden. Daarnaast leer je dankzij essentie therapie de essentie van het leven te zien, waardoor je het leven op een andere manier zal bekijken. Deze vorm van therapie zorgt er ook voor dat je ontdekt wie je écht bent en wanneer je jezelf echt ontdekt, zal je volledig gelukkig kunnen zijn. We kunnen dus wel stellen dat essentie therapie een grote positieve invloed zal hebben op je leven. Niet alleen omdat je klachten verminderen, maar ook omdat het je zal helpen om eindelijk wat helderheid te krijgen in je leven. Je zal weten wie je bent, wat je wilt en waar je naartoe gaat.

Wie heeft er baat bij een essentie therapeut?

Essentie therapie kan een meerwaarde zijn voor écht iedereen. Voornamelijk omdat deze therapie erop gericht is om dieper in te gaan op de oorzaken van problemen, op verschillende niveaus. En problemen hebben we allemaal.

Essentie therapie kan zowel de ideale oplossing bieden voor mensen die kampen met lichamelijk klachten, als mensen die hooggevoelig zijn of gewoonweg door de een of andere reden vast zitten in hun leven. Het is de oplossing voor iedereen die de weg kwijt is en een helpende hand kan gebruiken om dingen in perspectief te zien.

Essentie therapeut

Het is tevens de ideale oplossing voor iedereen die kampt met terugkerende klachten, zowel emotioneel, spiritueel als lichamelijk. Essentie therapie is dus écht voor iedereen een meerwaarde!

Opleiding tot Holistisch Therapeut: daarmee word je ook essentie therapeut!

Als je zelf een spiritueel persoon bent, dan is het je missie om iets voor anderen te betekenen. Daarom kan het interessant zijn om de opleiding tot Holistisch therapeut bij ZoMa Opleidingen te volgen. Holistische therapie dringt net zoals essentie therapie door tot de kern van een persoon. Als Holistisch Therapeut zal je veel mensen kunnen bijstaan in het genezingsproces, zowel op lichamelijk, emotioneel, spiritueel, mentaal en energetisch vlak. Door deze opleiding te volgen zal je niet alleen liefde en licht verspreiden, maar ook je ware zelf naar bovenhalen. Kom genieten van een voorproefje en meld je aan voor een gratis proefles!