Home / Medium paragnost

Medium paragnost

Wat is een medium paragnost en waarmee kan hij je helpen? We hebben allemaal moeilijke momenten in ons leven. Op die momenten kan het helpen om hulp te vragen. Een medium paragnost kan dan een goede optie zijn.

Een paragnost is niet altijd een medium

Wat is een medium paragnost precies? Een medium paragnost is een paragnost die ook als medium functioneert. Een paragnost is echter niet altijd een medium. Het is iemand die goed is in het lezen van energie en over één of meer paranormale gave beschikt. Hij is vaak helderziend en kan op die manier een kijkje nemen in je toekomst. Een paragnost kan ook gedachten en gevoelens van zijn cliënt ontvangen. Daarmee kan hij helpen om hen inzichten te geven op verschillende gebieden in hun leven. Vaak maakt hij gebruik van enkele hulpmiddelen zoals tarotkaarten of een pendel, maar dit is niet altijd het geval.

Wil jij ook je intuïtieve gaves verder ontwikkelen? Deze webinar heeft Marjolein Berendsen van ZoMa Opleidingen speciaal opgenomen voor geïnteresseerden in spiritueel ontwaken. Wil je jezelf graag verdiepen hierin, dan is deze Masterclass heel waardevol voor jou!

Communiceren met een medium paragnost

Een medium paragnost is een paragnost die ook de gave heeft om te communiceren met entiteiten. Hoe hij communiceert met deze entiteiten, hangt af van de paragnost. Het kan zijn dat hij dingen aanvoelt via de kaarten of met een pendel, maar hij kan ook beelden doorkrijgen van overleden dierbaren. Daarnaast kan een medium paragnost vaak boodschappen ontvangen van de dierbare overledene.

Medium paragnost

Waarmee kan een medium paragnost je helpen?

Wanneer iemand onze aarde verlaat, dan voelen we ons verdrietig. We missen deze persoon en zouden er alles aan doen om nog een laatste moment met hen te kunnen beleven. Een medium paragnost maakt dat voor je mogelijk, want hij staat in contact met gene zijde. Hierdoor kan hij entiteiten oproepen en boodschappen van hen ontvangen. Het werkt ook omgekeerd, als jij een boodschap hebt voor je overleden dierbaren, dan kan een medium paragnost deze aan hen doorgeven. Dat kan nuttig zijn, wanneer je bijvoorbeeld geen afscheid hebt kunnen nemen van een dierbare of wanneer je hen erg graag een boodschap wilt meegeven. Contact met een overleden dierbare kan je helpen om het verdriet een plekje te geven, zodat je weer kunt doorgaan met je leven. Je weet dat het hen goed gaat en daardoor zal je leren loslaten.

Vind je levensdoel met een medium paragnost

Medium paragnost

Een medium paragnost kan ook nuttig zijn wanneer je vol met twijfels in het leven staat. Hij kan dan zijn gave gebruiken om mee te helpen bepalen wat je levensdoel is, aan de hand van een blik op je toekomst. Hierbij is het wel belangrijk dat je niet gaat leven op basis van wat de kaarten zeggen, maar dat je de voorspelling van de paragnost gewoon met je meeneemt als wijze raad.

Medium paragnost en ZoMa Opleidingen

Als je je meer wilt bezighouden met spiritualiteit, je paranormale gaven wilt ontwikkelen en je ook graag anderen wilt helpen, dan is het een goed idee om een cursus te volgen. Bij ZoMa Opleidingen kun je bijvoorbeeld Reiki-cursussen volgen. Hierin leer jij hoe je hogere energie kunt gebruiken om anderen te helen, maar ook hoe jij spiritueel sterker in je schoenen kunt staan. Het kan je dus ook helpen tijdens je spirituele ontwikkelingsproces! In een proefles kan je bij ons kennismaken met Reiki.